Свързани новини

14.10.2021 12:30

Рашков отхвърли предложението на Гешев за общо звено по изборите

Видян 1194 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Министърът на вътрешните работи не вижда смисъл в общата работа за изборите между МВР и прокуратурата, съобщава бТВ. Според Бойко Рашков, предложението на главния прокурор за национално междуведомствено звено е несъстоятелно. "За предстоящите избори няма нужда от допълнителна организация, каквато предложи Иван Гешев", смята Рашков.


"Аз още не съм получавал писмо от него, чувам само по медиите. Като дойде, да го видя какво е написал главният прокурор, аз мисля, че със или без писмо, работата в МВР върви много добре. По отношение на изборите, има дейности, които са специфично полицейски, там прокуратурата няма място", посочи Рашков. Министърът твърди, че специализираната прокуратура, която депутатите решиха да закрият, спъва работата на полицията.


До настоящия момент специализираната прокуратура не дава ход на около 25 разследвания, които са започнали в службите на МВР и те няма изгледи да приключат. Много обезпокоителен е фактът, че тези материали, тази дейност на полицията, се отнася до ОПГ, каза вътрешният министър.Той отговори и на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за контрабандна схема, която беше наречена "пътят на копринката".



Аз отдавна съм престанал да се вслушвам в това, което казва един пропаднал политик в нашата страна, по отношение на който започват да се събират много сериозни доказателства, коментира Рашков. И допълни, че когато МВР е готово с доказателства, ще даде гласност, без да разчита на подкрепа от прокуратурата.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.10.2021 12:35

    Тъпият Каскет още се опитва да попречи на честните избори, абе много е тъп бе, толкова тъп е, че не може да разбере това сам ! Двамата с Тиквата нямат равни на себе си по тъпотия !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог