Свързани новини

13.10.2021 15:58

Нас не ни е страх: Продължаваме промяната по повод проверката на спецпрокуратурта

Видян 2156 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната". Това се казва в позиция на „Продължаваме промяната”.


По-рано днес стана ясно, че Специализираната прокуратура извършва проверка по казуса с гражданството на Кирил Петков . От държавното обвинение уточняват, че още на 24 август, въз основа на подаден сигнал по електронна поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от Петков, в качеството му на служебен министър на икономиката, е образувана прокурорска преписка. Към нея е присъединена и жалба от гражданин, която съдържа идентични твърдения. 


„Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено - именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България", се казва още в съобщението.


„В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: НАС НЕ НИ Е СТРАХ! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната", завършва съобщението.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 14.10.2021 09:32

    001 Тези безпаметни пустословия за себеподобни идиоти ли ги пишеш? ДБ и ИБГНИ са РЕТРОГРАДНИ,МУХЛЯСАЛИ и ПЛЕСЕНЯСАЛИ КРЕАТУРИ на БКП! ТЕ И ГЕРБ са ЕДНИ и СЪЩИ!!

  • 002 Anonimen 13.10.2021 21:26

    Прокуратурата си вършела работата.Това твърдят говорителите й.И се занимават с анонимни сигнали получени на е- пощата си. Виден римски оратор,адвокат и политически деец Цицерон съветва:"Крайното съблюдаване на правото може да се окаже КРАЙНА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ".

  • 001 Anonimen 13.10.2021 16:07

    Както вече казах съд и прокуратура в България е другата мафиотска организация която действа на територията на страната след ГЕРБ ! Шибаните чалгари от ИТН са в основата на всичко лошо което се случва след последните два Парламента, включително и съдебната реформа за която нагло гласуваха ПРОТИВ на последното заседание на НС! ИТН са създадени от ГЕРБ и трябва да се признае, че изпълниха ролята си на "помагач" перфектно, затова на чалгар не трябва да се вярва никога !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се