Свързани новини

13.10.2021 17:42

Защо ТВ на БСП зове да не се гласува за Радев, вместо да си плати наема и режийните

Видян 4639 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Върховете на партията отдавна водят тайна война с президента”, заяви пред Свободна Европа бившият депутат от Левицата Весела Лечева.
Доказателство за това е, че докато всички очакват социалистите да работят за победа на Румен Радев, от ефира на БСТВ, партийната телевизия на Левицата, директно прозвуча призивът “Гласувате за БСП и против Радев!” Коментарът е на Стоил Рошкев от началото октомври. „За 5 г. умните хора са разбрали”, допълва той тогава.  Той бе свален преди време от ефир - а после върнат очевидно срещу определен ангажимент към ръководството - свидетели сме как Нинова лично управлява по телефона телевизията. Връщането е отиграно през колцентъра, ползван от БСП по избори, засипал неспонтанно БСТВ с вопли на фенки на Рошкев.
Лидерът на партията Корнелия Нинова също така напомни пред БНТ, че президентът дължи поста си на Позитано 20.
В същото време самата БСП натрупа съвсем буквални борчове. Неотдавна Столетницата нашумя с неплащането на наеми и сметки 2 г. на Позитано и за помещенията на БСТВ. Напомняме, че само за 2019 – 2020 г.  партията получи 16 млн. субсидия от данъците ни.
В същото време на дневен ред са атаките към Радев. Въпреки това, според последното прочуване на Галъп, над 90% от електората на  Столетницата ще гласува именно за него.
 “Обикновените социалисти изобщо не изпитват напрежение. Напрегнато е само ръководството на БСП”,  посочи Лечева, която е от вътрешната опозиция на Нинова и влезе в Инициативния комитет за


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 РАДЕВ НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ СИ ЩАБ ГЕРБАДЖИЯ, ЧЛЕН НА ЦЕНТЪРА НА ЦВЕТАНОВ! 14.10.2021 18:13

    Румен Радев е назначил Борислав Велков за шеф на предизборния си щаб. Велков е дългогодишен член на ГЕРБ, директор на Арена Армеец, директор на НДК и към момента член на Евроатлантическия център за сигурност на Цветан Цветанов, съобщава valkinfo.com. АФЕРА провери новината и тя е вярна. Велков е помагал за кампаниите на ГЕРБ през годините. След изключването на Цветан Цветанов, Велков решава да смени отборите и тръгва с него, като помага в кампанията на Републиканци за България. Син е на Славчо Велков, бивш депутат от БСП, а сега съветник на Стефан Янев. Велков е известен евроатлантически ястреб и любител на топли места в бордовете. Още да имате съмнения в наредения мач „в синергия с дневния ред на САЩ“ , за който АФЕРА предупреди още преди месеци?!

  • 002 Anonimen 14.10.2021 16:49

    Според мен БСП избирателите няма логика да гласуват за Триморци! Аз не съм сред тях ,но този път точно по тази причина няма да гласувам за него. Да не говорим за изцепките за Крим...

  • 001 Anonimen 14.10.2021 11:13

    "Защо ТВ на БСП зове да не се гласува за Радев ?" - защото Радев се оказа независим, достоен и почтен Президент, на ГЕРБ, БСП и ДПС такъв Президент не е нужен, за тях Президентът трябва да ги "обслужва" и да ги слуша, както Плевнята или както Първанов !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци