Свързани новини

13.10.2021 14:50

Очаквам дебат с Радев: Герджиков

Видян 1476 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Напълно разединени сме, очевидно сме народ от индивидуалисти. Трябва да потърсим обединение на гражданите. Да накараме партиите да последват дневния ред на хората и да се разберат по най-важните точки, каза проф. Герджиков.

Няма да водя битка в предизборната кампания, но започва битка за това да се обединим около каузи и нов национален идеал. Нямах колебания да приема подкрепата на най-голямата партия - ГЕРБ. Протегнах ръка към всички партии, ще се обърна към всички една по една. Не мога да приема лицемерието, че някой ще бъде кандидат на част от българските граждани и когато го изберат, ще каже: Сега съм президент на всички българи.

Това заяви кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков в студиото на "България сутрин" по Bulgaria on air.

"Напълно разединени сме, очевидно сме народ от индивидуалисти", категоричен е той.

Ректорът на Софийския университет "Св. Климент Охридски" посочи, че няма нужда от пост и нови достижения. Искал да стане президент в този момент, а не след 5 години, тъй като смята, че тезата му е важна за България. Не е изненадан от кандидатурата на Мустафа Карадайъ, но е изненадан от многобройните, по думите му, кандидатури на десните партии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 13.10.2021 15:49

    Лицемер и безсрамник ! Кой разедини нацията след 12-годишно управление бе копеле властолюбиво ? Да бъдеш предложен /което е истината/ и подкрепян от най-корумпираната и мафиотска организация - ГЕРБ и да говориш за обединение и разединение е наглост и лицемерие за което твърдиш, че не си ! Герджиков, ти си подлец и безсрамник, как не са те разбрали в университета един куп професори и доценти или са биле мишки като теб мишкували при всяко правителство за свое лично облагодетелствуване ? Не е случайност, че ГЕРБ избраха теб, те харесват точно такива курви майстори на слагането и мазненето тип "Биков-Сачева", чудно е, че до днес не са се разграничили от теб бившите ти колеги с достойнство, но явно няма достойни професори, доценти и преподаватели ! На изборите ще бъдеш обезличен напълно, ти нямаш никакво достойнство за да бъдеш Президент !

  • 001 Anonimen 13.10.2021 15:48

    Протегнал си ръка към властта неуважаеми.

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп