Свързани новини

11.10.2021 15:23

Оставки за Хр. Иванов, Мирчев и Цонева: М. Лалов

Видян 1346 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столичният общински съветник от (Демократична България) ДБ Методи Лалов поиска оставката на Христо Иванов в качеството му на председател на Да, България. Мотивът е „недемократичното ръководене”.


„Оставки следва да подадат и немалка част от Изпълнителния съвет на Да, България, в частност Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева”, обяви той в профила си във Фейсбук.


„Недемократичното ръководство на партията демотивира и отблъсква все повече хора и привлича все повече други с клиентелистко мислене и цели. Неминуемо това ще има негативни последици за демократичната общност, които ще проличат още в резултатите от предстоящите избори:, заключи Лалов.


Последва реакция на самия Иванов, който отговори във Фейсбук на обвиненията.Той подчерта "важността на тази кампания и на това всички да опитаме да не я проваляме отвътре".


„Ще се обърна към Националната контролна комисия на Да, България с искане да бъда проверен аз и моята дейност на поста председател на партията за всички обвинения, които се отправят по мой адрес. Тя ще може да събере и систематизира всички твърдения заедно със съответните доказателства и ще ги представи под формата на доклад на предстоящата до края на 2021 г. Национална конференция, така че всичко да може да бъде обсъдено по структуриран и институционален начин”, написа Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 17.10.2021 16:19

    За мен тези хора не могат да управляват адекватно тази партия. Забавното е, че уж се правят на демократична партия, обаче тия хора са се насадили на лидерските постове и няма мърдане от там. Ръководят напълно авторитарно партията и те налагат тонът на над всички останали.

  • 004 Таня 12.10.2021 21:34

    ДБ ще се изядат сами отвътре.

  • 003 Anonimen 12.10.2021 11:05

    То беше ясно че ще се хваната за косите помежду си

  • 002 Тони 11.10.2021 22:42

    Започнаха вътрешните боричкания. Сега ще лъснат много кирливи ризи.

  • 001 Anonimen 11.10.2021 15:40

    Намери се един достоен човек и в ДБ ! Иванов е политически "спекулант", използва протестите чрез Догановите шмекерии, днес прави опити за властта чрез Л.Панов / друг слагач и жадуващ за властта /, влезе в предходното НС точно с "акцията" си на плажа и нищо не направи като депутатстване на групата му, шайката му се състои само от "жадуващи" за повече пари без други идеи ! Тиквата го изгони, той пак се вре в политиката, аман от политици "гонещи" властта !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци