Свързани новини

11.10.2021 10:23

Не дължа нищо на ГЕРБ: Герджиков

Видян 813 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Всички подобни обвинения се доказват в съда, докато не видя някой осъден или поне с обвинение, няма какво да кажа”, заяви пред БНР кандидат-президентът на ГЕРБ Анастас Герджиков, в коментар за скандала с Мата Хари. „Ако е вярно, е лошо, ако не е вярно - е лошо, че някой го прави“, добави нееднозначно той.


„Темата остана донякъде спорна, но трябва да подкрепяме малкия и средния бизнес, а не най-големите фирми“, посочи Герджиков, по темата за разкритията на служебния кабинет за целенасочено финансиране от ББР на едва няколко големи компании.


За заобикалянето на Закона за обществените поръчки в строителството чрез т. нар. инхаус при управлението на ГЕРБ Герджиков коментира, че „всеки начин за заобикаляне на закона не е добър но и самият Закон за обществените поръчки не е добър“.


 „Не дължа каквото и да е на ГЕРБ, сделка няма” напомни отново той. „Още в първия ми разговор аз разбрах, че те нямат никакви условия, че застават зад мен без да искат нищо в замяна”, подчерта професорът.


"Това е истината. Дори и да искат нещо от мен, няма да отговоря положително. Аз отсега казвам, че искам да съм кандидат на всички българи. Бих приел от всяка партия подкрепа", подчерта ректорът на СУ.


„Ако не спечеля, ще се занимавам с научна работа, чакам няколко теми, за които нямам търпение и много се колебах дали да приема номинацията", завърши Герджиков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 11.10.2021 16:26

    Ти не дължиш нищо на ГЕРБ, верно е това, обаче ГЕРБ ти дължат пари за да ги представяш на Президентските избори ! Педал !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

На дневен ред ще са финансовите въпроси

На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как