Свързани новини

11.10.2021 09:24

БСП не плаща наем и за телевизията си, нито консумативи от бая време, бави заплати

Видян 2956 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БСП, която нашумя с неплащането на наем 2 години на Позитано и извади доводи, че по закон имала тази привилегия, няма как да оправдае неплащането на наем и за помещенията на своята телевизия БСТВ, понеже там има частен хазяин. Партията, която само за 2019 – 2020 г. получи 16 милиона субсидия от данъците ни не само е „забравила” от доста време за наема на своята медия, която също спонсорираме чрез налозите си. Тя не покрива и елементарните консумативи като поскъпващия рязко ток, водата и т.н. Традиционно не го прави и на Позитано 20. Неплатените такси на Топлофикация и Софийска вода обаче ни удрят двойно, тъй като това са общински дружества, които – като не могат да си съберат вересиите от такива големи клиенти, искат и получават от КЕВР процент увеличение на цените и ние плащаме още веднъж масрафа. Партийният вестник Дума също имаше големи дългове – 6-цифрени, независимо, че и той е финансиран от държавата – веднъж през партийната субсидия и втори път през изкупуване от Български пощи ЕАД, което бе утвърдено от кабинета Борисов 3. Единственият всекидневник у нас, който не получава такава незаконна по европейските норми държавна помощ е 19 минути. Съчувстваме и на колегите, на които БСП бави традиционно вече заплатите, въпреки че и те са предвидени там по субсидия.
Чудно е само как Корнелия Нинова вади програми за управление на държава, след като не може да управлява мини персонал, наем и режийни, при положение, че държавата щедро й дава пари за целта.
В същото време за 2 кратки парламента единият й заместник намери пари за огромен нов апартамент в София, нищо че е от дълбоката провинция – кой е и с кого е комшия – четете утре.


Наталия Каменова


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Земетресение близо до Девин

Земетресение край Девин

Земетресение разлюля района близо до ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на