Свързани новини

05.10.2021 13:14

Дано след тези избори ГЕРБ отново да бъде първа политическа партия: Борисов

Видян 1332 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. Двамата разговаряха в словенската столица Любляна в рамките на Срещата на лидерите на ЕНП за Западните Балкани,  предаде Нова тв.


„Бюджетът е на свръхдефицит. Дано след тези избори ГЕРБ отново да е първа политическа партия. Абсолютно провалени са преговорите за добросъседство със Северна Македония, които ние направихме. Все още нямаме и изготвен План за възстановяване", заяви Борисов по време на срещата.


„Над 10 дни стои кораб, пълен с амониева силитра и се изсипва в Черно море. Това е екологична катастрофа и няма никаква адекватна реакция на властите", допълни лидерът на ГЕРБ.


„Това са трети поред избори. Половин милиард похарчихме, без да има реален резултат. Изцяло провалиха ваксинационния календар. През изминалия ден има 178 починали от COVID-19", каза още той.


„Продаваме на Норвегия ваксини, които благодарение на Европейската народна банка и на Европейската комисия, България получи дори повече от всички най-хубави ваксини от другите държави", добави Борисов.


Според него има „пълен провал” и с миграционната политика – бежанските центрове са пълни, а „нелегалната миграция е навсякъде”.
По думите му "вследствие на корупцията на правителството на Румен Радев има 63,7% спад на чуждестранните инвестициите у нас”. 


„Надявам се след тези избори да има разговор. Да се направи правителството, което ще ни изведе от кризата. Ще работим максимално за това", посочи лидерът на ГЕРБ.


„Това е много добра новина за нас. Това, което показват изборите при вас е, че популизмът не е отговорът и решението, което хората очакват”, заяви генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес.


„За България е от изключителна важност ГЕРБ да спечели парламентарните избори и да състави стабилно правителство, което може да гарантира сигурността и стабилността на страната”, добави още той.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог