Свързани новини

30.09.2021 15:52

Путин довел „привлекателна“ преводачка с „прекрасна фигура“, за да разсее Тръмп на Г-20 през 2019 г., твърди бивш съветник на Белия дом

Видян 2489 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Владимир Путин доведе привлекателна жена преводач на срещата с Доналд Тръмп на Г -20 в Осака през 2019 г. като начин да отвлече вниманието на американския си колега, твърди бивш съветник на Белия дом, предаде RT.


В своите все още непубликувани мемоари Стефани Гришам твърди, че Фиона Хил, бивш старши директор за Европа и Русия в Съвета за национална сигурност, е наблюдавала финия опит на Путин да хване Тръмп неподготвен.


„Когато срещата започна, Фиона Хил се наведе и ме попита дали съм забелязала преводачката на Путин, която беше много привлекателна брюнетка с дълга коса, красиво лице и прекрасна фигура“, пише Гришам, според откъс, публикуван в Ню Йорк Таймс. „Тя продължи да ми казва, че подозира, че жената е избрана от Путин специално, за да отвлече вниманието на нашия президент.


По -късно руските медии идентифицираха преводача на тази среща като Дария Боярская от външното министерство. Нейните снимки са публикувани от много търговски обекти по света след публикуването на странната теория.


Отношенията на Тръмп с Путин бяха обект на истерия през целия мандат на бившия президент на САЩ като лидер, особено след като американските разузнавателни агенции стигнаха до извода, че Москва е започнала кампания, за да помогне на Тръмп да спечели изборите през 2016 г.


Осака беше домакин на една от само няколко срещи между двамата лидери. На срещата на върха двамата лидери се пошегуваха с намесата в изборите и фалшивите новини, като Тръмп предложи да „се отърват“ от журналистите.


В книгата си Гришам също така твърди, че Тръмп е казал на Путин, че ще трябва да „действа малко по -строго“ пред камерите, като същевременно е по -сърдечен зад кулисите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци