Свързани новини

29.09.2021 16:44

Гардовете на главния прокурор се местят в НСО, за да го пазят

Видян 2172 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служителите от Бюрото по защита, които досега охраняваха главния прокурор като негови подчинени, са се преместили на работа в Националната служба за охрана, за да продължат да го охраняват. Това се разбра от думите на правосъдния министър Янаки Стоилов, който разказа пред медиите как върви работата по преместването на Бюрото по защита от прокуратурата към Министерството на правосъдието.


Миналото лято се разбра, че Иван Гешев се е отказал от услугите на НСО и се охранява от служителите на Бюрото по защита. Той обясни, че е свалил доверието си от НСО заради разследването за убийството на Станка Марангозова. Там основният заподозрян за организатор на убийството бе действащ служител на службата.


Сега Гешев се връща към НСО, където работи брат му Георги Гешев, който е част от личната охрана на президента Румен Радев. Правосъдният министър Янаки Стоилов обясни в сряда, че мрачните прогнози на главния прокурор за бъдещето на Бюрото по защита не се сбъдват.


"Почти няма напуснали лица, незначителен брой са напуснали, други няколко души са командировани към НСО. Предполагам заради преминаването на досегашния патрон на Бюрото (Иван Гешев) към (охрана от) НСО", обясни Стоилов.


Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 29.09.2021 17:14

    Този изрод Гешев трябва ли да има охрана за която да не плаща ? Ако беше служител на народа нямаше да го е страх да бъде гръмнат ! Докато има такива уроди като Гешев и Тиквата винаги ще мисля за война за разчистване на сметки !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание.