Свързани новини

28.09.2021 15:22

Огромният интерес към П. Илиев всъщност е интерес към нас: Слави

Видян 1322 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Петър Илиев беше едно от предложенията на „Има такъв народ“ за министри, ако въобще се беше стигнало до възможността „Има такъв народ“ да реализира правителство.


Това беше отдавна. Оттогава се случиха много неща.


Правителство на „Има такъв народ“ не беше съставено, а сега идват нови избори.


Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува „Има такъв народ“.


Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт.


Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е:


Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев.


Затова се налага да бъдеш перфектен", написа във ФБ Слави Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 29.09.2021 10:41

    Не е интерес към вас, а ОТКАЗ от вас

  • 004 Anonimen 28.09.2021 20:48

    Много тъпо изказване търсещо наивно оправдание за умишлените си грешки с намек за други виновни ! Славчо, ти си перфектен само в чалгаризмът.

  • 003 Anonimen 28.09.2021 17:38

    Изчезвайте от политиката бе келеши !

  • 002 Anonimen 28.09.2021 16:07

    добре, че не се състави правителство на "И Тези НЕ стават" (ИТН), иначе щяхме да се нагледаме на простотията на един самовлюбен сопол и крадец на интелектуален труд!

  • 001 Anonimen 28.09.2021 16:04

    На инструкторът по чалга явно е под "достойнството" му да използва съветници по "изказ", затова решава да се излага сам ! Чалгарино, не се ли сещаш, че за да предложиш някого за държавен отговорен пост трябва да изучиш миналото му, или не те интересува измамник ли ще предложиш или крадец, как "изучи" миналото на Петков и него никой не го е знаел преди да основеш шайката си от чалгари ИТН, а пропусна това на Илиев ? "Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев." - плагиатството г-н Чалгар не се случва случайно, то е съзнателно и преднамерено действие и не е присъщо на почтен човек, плагиатът е съзнателен крадец и измамник, той първо краде интелектуален труд, след това го представя за свой от който черпи и облаги което е измама и понеже продължаваш да омаловажаваш Илиев и да го защитаваш, аз няма да симпатизирам повече на ИТН защото съм почтен и измамници не подкрепям ! Действащият наказателен кодекс в България г-н Чалгар обявява плагиатството за престъпление / чл.173 ал. 1 /, ти престъпник ли се опитваш да защитиш и оправдаеш ? Къде ти остана "суверена" в който се кълнеше когото Илиев се опита да измами и му прибере парите за книгата си с откраднатия интелектуален труд ? ИТН ставате само за чалга-шоу, махнете се от политиката, докато не са ви намразили и простите ви чалгаджии !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.