Свързани новини

28.09.2021 11:45

Бизнес-токът ни е №2 по евтиния в ЕС и след взрива

Видян 2549 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Данните за уикенда, излезли в понеделник като евростатистика, показват, че токът за бизнеса в нашата страна е най-евтин в ЕС и на Балканите, като единствено Полша се радва на по-ниски котировки. Тук той е 109, 14, при сънародниците на Валенса – 107 евро. Докато дори при съседите ни, където доходите са сравними – по-ниски в Сърбия и малко по-високи в Румъния например котировките са 30% отгоре. Над 50% по-скъп ток имат в страни като Португалия, Испания и Италия, които пък са лидери по цени на континента. 


Кристиян Георгиев


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 29.09.2021 11:25

    Как се премахват гъбички? Е, отървете се от тях!

  • 002 Партия ОБПД - ''Олигарси на България за прогрес и демокрация'' 29.09.2021 03:48

    Сегашните цени са безобразно ниски. Ние собствениците на всички ресорси произвеждащи електричество, четрите "колена" прекупвачи от един на друг,докато дойдат до клиентите, след нас считаме, че би било много по-добре за цяла България , цените още малко да се повишат, на следните тарифи: Дневна тарифа от 0,23 лева (с ДДС) за един киловат час (кВтч), да се повиши на 2,31 лева. Нощна тарифа от 0,13 лева (с ДДС) за един кВтч, да се повиши на 1,31 лева. Това дребно повишение, ако се съди по безобразно високите пенсии и заплати в България, изобщо няма да се отрази на финансовите възможности на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ и няма дори да се усети от НИКОЙ! И е едно напълно допустимо увеличение със само 10 пъти, спрямо досегашната цена, което се прави само заради вас и само заради вас и само ЗАРАДИ ВАС!.

  • 001 Anonimen 28.09.2021 12:57

    И заплатите и пенсиите са най-ниски в ЕС.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Превърнете активността си в предприемчивост

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Превърнете активността си в предприемчивост,