Свързани новини

27.09.2021 09:25

Правим прозрачна кампания под 1 млн. лв.: К. Петков

Видян 2300 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Ще се вижда откъде идват парите за партията ни”, заяви лидерът на Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков в предаването ЕвроДикоФ по Евроком.  „Предизборната ни кампания ще бъде под 1млн. лв..  Всичко ще бъде напълно прозрачно”, декларира той.
По думите му на сайта на формацията ще бъдат оповестени имената на спонсорите, както и размерът на средствата, които дават. „ПП ще разчита най-много на представители от IT сектора, но всеки с почтен бизнес е добре дошъл”, посочи Петков.
"Наши приятели с абсолютно чист бизнес вече заявиха готовност да спонсорират кампанията. Обещанията засега са за около 600 000 лв.", каза  той.
Бившият служебен министър на икономиката потвърди думите на Христо Иванов пред БНТ за предстояща среща през другата седмица с Демократична България (ДБ) и Изправи се БГ! Ние идваме (ИБГНИ) за следизборна коалиция. На въпрос дали затваря вратата пред Има такъв народ Петков обясни, че ще изчака Слави Трифонов "да преосмисли леко начина си на комуникация". И допълни, че не вярват толкова в дясната политика на ИТН и "бюджетните им ястреби", които държат на нулев бюджетен дефицит. "За нас нулевият дефицит е нищо, ако има пенсионери, които живеят под линията на бедност", посочи  Петков.
„ПП ще подпише споразумение с  ДБ и ИБГИ”,  обяви Петков още в началото на миналата седмица. „Повече от ясно е, че следващото управление трябва да е коалиционно, за да успее. Първите, с които ще се коалираме, след като седнем и говорим, са  тези две формации", увери той. По думите му партията му е отворена за преговори и с останалите партии, стига да изповядват общи идеи и принципи.
Пред Евроком той посочи, че реформата на съдебната система и смяната на Иван Гешев като главен прокурор не е второстепенен за тях въпрос и в тази посока много ще разчитат на експертизата на ДБ. Напомняме, че Петков вече излиза с подобни закани и преди това. Пред Nova той заяви категорично, че Гешев трябва "да си ходи задължително".
Напомняме, че вече стана ясно и, че Петков ще бъде първи в листата на ПП в Пловдив, а Асен Василев в Хасково.  „В момента избираме водачите във всяка една от областите”, поясни бившият служебен министър на икономиката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци

Очаква ви вълнуващ ден с нови запознанства и социални събития

Очаква ви вълнуващ ден с нови запознанства и социални