Свързани новини

24.09.2021 13:23

Рашков да спре с PR акциите в КЕВР: Биков (Видео)

Видян 1269 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да влезе в Министерството на енергетиката и да ги пита за бездействието им и защо се стигна до този балон при цената на тока. Това заявиха представители на ГЕРБ на брифинг от село Ялботина, Община Драгоман. Думите им са по повод високата цена на тока. Виж видео ТУК!

Три пъти е скочила цената на тока в сравнение със септември 2020 г., посочиха от ГЕРБ. Това е ограбване на българските граждани и бизнес, категорични са те.

Г-н Рашков е намерил време да разследва две неща - кой е допуснал Бойко Борисов на една новострояща се магистрала, за да провери какво става и да покаже безобразията, които стават там. А другото е едно интервю от тази сутрин, в което хвърли още една димка и по този начин откри предизборната кампания. Той правеше същото нещо през цялата предизборна кампания за изборите на 11 юли. Резултатът от действията му се видя в 46-тото Народно събрание, което беше второто подред, което не успя да състави правителство, посочи Тома Биков.


"Вие забелязахте ли, че се държеше като мушморок, докато имаше в Народното събрание, и че се покриваше по дупките в Парламента. Викахме го три пъти и след това спря да дава интервюта и в момента, в който разпуснахме Народното събрание, защото няма къде да го извикаме да му задаваме всички тези въпроси, започна да дава пак интервюта и да говори празни приказки, защото всичките му димки от предния път се оказаха фалшименто", обясни Биков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 24.09.2021 13:39

    "...което беше второто подред, което не успя да състави правителство, посочи Тома Биков."- ей тъпак, а като ви дадоха на вас мандата вие защо го отказахте веднага бе курво, защо два пъти отказвате да съставите правителство ? Не харесвам въобще тези които кълнат, но теб аз ще те прокълна "да ти се затрие родът дано, че такива като теб не са от български род" !

  • 002 Anonimen 24.09.2021 13:34

    Биков, ти що за скъпо платена курва си бе ? Ти като оная кърджалийска проста курва пари правите по "честен" начин, само от шкафчето, не от народа, ама там как са отишли не ви интересува...противно копеле си Биков, не си създаден от човеци явно...

  • 001 Anonimen 24.09.2021 13:29

    Тези отрепки нямат никаква представа колко смешни и жалки изглеждат, и не само изглеждат, а и са в действителност.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но