Свързани новини

24.09.2021 12:19

Как Том. Дончев ме предреди в стола на НС: Депутатка

Видян 7071 пъти | Коментари 10
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Любопитна история от битието на народните представители разказа бившият вече депутат от Демократична България Елисавета Белобрадова във Facebook. Тя разкрива детайли от едно от най-обсъжданите места в сградата на парламента - депутатския стол.


"Завършила съм френската гимназия и винаги съм си мислила, че най-досадното нещо, което съм чувала в живота си и то в продължение на години, е “Как си с устния френски?” Докато не влязох в парламента и не започнах да чувам отвсякъде шеги за депутатските кюфтета. “Наяде ли се с кюфтета?” Толкова много шеги за депутатски кюфтета не съм и сънувала, че са възможни да се кажат, напишат, повторят и потретят", започва историята си тя. По думите ѝ за краткия си мандат тя е видяла кюфтета в стола не повече от два пъти. "Кюфтето в Парламента е лошо качество, много по-лошо от кюфте на селски събор и струва осемдесет и една стотинки", пише тя и допълва: "Аз кюфтета не съм яла. Яла съм зеленчукова супа, диня и телешко варено. Не се оплаквам. Просто споделям с надеждата да се спре това с кюфтетата." Тук идва и най-интересната част от историята: "В стола е потискащо и подземно, но там получих един житейски урок. Нормално е да получиш житейски урок в стол под земята. Човек рядко получава житейски уроци на Малдивите или в “Жорж V”. Взимам си аз таблата и се подреждам след няколко човека на опашка. Примерно съм пета подред. Зад мен се подреждат Томислав Дончев и Младен Маринов и те с табли. От другата страна на щанда една от жените ги забелязва и казва “Ах, господин Дончев, заповядайте на другата каса”. Те заповядват, благодарят и господин Дончев искрено пита “Е, ние не предредихме ли останалите?” Жената зад щанда хвърля хладен поглед към останалите (това сме ние) и с нежност в гласа казва “Имаме право на специално отношение към най-важните си клиенти.” В дискусията се включва и евродепутатът от коалицията Радан Кънев, който пише: "Потискащо е меко казано. За две години половина влязох веднъж доброволно - за да пробвам кюфтетата, които са наистина кошмарно качество, и да ги подаряваха, пак не бих ги ял. И веднъж, защото трябваше спешно да говоря с колега, който вече беше седнал. Но втория път пих фанта."


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Anonimen 27.09.2021 09:57

    Безавторен сайт, който си измисля граматика! Двуеточие се пише след името на този какво е казал, а след това - какво е казал. Дума като "предреждане" няма - тя е измислица на "новите, съвременни граматици". Думата е пререждам. Значи - променям реда. Но нахалният и невеж еснаф приема това като да изпреварим някой. Може да се преДреди само по нахалство и невежество, като скот да се тикаш в стадото.

  • 009 AnonimeПоручик Галицин 25.09.2021 22:34

    Сега разбрах защо не съставиха правителство. Защото кюфтаците им били кофти....

  • 008 Anonimen 24.09.2021 22:52

    Петков и Василев няма да спасят България. Но могат да посредничат между всички онези партии, които са изпокарани. Ще се появят и непочтени в редиците им.

  • 007 Спиридон Девойкин 24.09.2021 21:21

    Само като ги погледнете , всичките заемащи високи постове в ОПГ ГЕРП и от трите пола, какви атрактивни физиономии имат и по постулатите на френологията и ще се хванете за кимберицата си от възхита и завиат.Няма да им изреждам имената, защото времето ни е по-цено.

  • 006 иВан Гог-ов 24.09.2021 21:16

    Интересно какво толкова атрактивно са намерили обслужващите лелки в картофеноподобната морда на тварта Томидивисил Гьончев с тази каторжническа физиономия?

  • 005 Anonimen 24.09.2021 16:04

    ПФУУУУУУ,ГНУСНО!ТОЛКОВА ЛИ НЯМА НЕЩО СМИСЛЕНО ДА ПУБЛИКУВАТЕ!

  • 004 Anonimen 24.09.2021 13:02

    То и обслужващия перснал, назначен по време на 12-годишната хунта са същите простаци като тях. Абе за какво изобщо им е стол, като достатъчно са охранени

  • 003 Anonimen 24.09.2021 12:56

    Шибаните герберасти изпревариха целият прост български народ по "опаричване", но това не е толкова важно за двете овце от 001 и 002 !

  • 002 Anonimen 24.09.2021 12:50

    Пак ли ще изберем такава пасмина, която ни занимава с качеството на кюфтетата? или по-лошо?

  • 001 Пфууу 24.09.2021 12:44

    Тая депутатски кюфтета дали е пробвала, не знам, но че е взела уроци от Томислав Дончев по йезуитщина е съвсем сигурно.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за