Свързани новини

24.09.2021 12:01

Прокуратурата не е съгласна да започваме служебна проверка, докато те не са си свършили работата: Пaнaйoтoв за падналия МиГ-29

Видян 1960 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


     Прокуратурата не е съгласна да започваме служебна проверка, докато те не са си свършили работата, заяви миниcтърът нa oтбрaнaтa Гeoрги Пaнaйoтoв при обявяването на рeзултaтитe oт вcички дeйcтвия, прeдприeти oт миниcтeрcтвoтo и нeгoвитe cтруктури, зa изяcнявaнe нa oбcтoятeлcтвaтa, cвързaни c инцидeнтa c пaднaлия МиГ-29, при кoйтo зaгинa пoдпoлкoвник Вaлeнтин Тeрзиeв. По думите му тази проверка няма давност. ВИЖ ВИДЕО ТУК!



Той обясни, че черната кутия е разчетена в присъствието на наши представители - полковник Василев. Той е и ръководител на екипа, изготвил доклада във връзка с катастрофата. На пресконференцията присъстваха и началникът на отбрана, на военновъздушните сили, военна полиция и на Авиобаза "Граф Игнатиево". Проведени са беседи с всички участници в обучението, данните от радарите в района, разчетена е самата черна кутия и е направен доклад със заключения при максимална прозрачност, каза министърът.


Съпругата на подполковник Валентин Терзиев попита полковник Василев, ако не е човешка грешка и няма техническа неизправност на самолета, какво означава загуба на пространствена ориентация и защо не се води това пилотска грешка, предаде 24 часа. 


Тя се получавала заради психофизическите условия на организма, пилотът не осъзнава ситуацията навреме и до последната секунда той не е осъзнал, защото в последната секунда той започва стандартен доклад, смята Василев.


Обект на разследването е в четири посоки - организация на


 


продължи >>

Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци