Свързани новини

24.09.2021 09:39

Далата плажа на Съни на Маджо се връща зам.-министър в туризма

Видян 3463 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жената, дала на фирма от кръга на Маджо плажа Сл.бряг- Север от двата редовни  кабинета с министерство на туризма се връща. Никой не пита за тази и другите концесии, които отидоха при СИК и ВИС, върнали бг туризма към положението от 90-те. Не пита и кой е взел 400 000 евро за услугата в Съни, така че да бъдат отстранени не само хотелиерите, които сега плащат рекет, а и да бъдат накърнени интересите на почиващите - странно ли е, че министерството на туризма никога не нанесе сериозни санкции за прегазването на обещаното по концесия? Интересен въпрос е също какво свързва новата стара заместник-министърка със собственика на столичен 5-звезден хотел, където обядва всеки ден и дали това е прилично и не е ли конфликт на интереси? Служебният премиер Стефан Янев е назначил Ирена Георгиева за зам.-министър на туризма. Това съобщиха за TravelNews източници от Министерския съвет. Георгиева се връща на поста след като четири месеца беше заеман от Даниела Стоева, която напусна миналата седмица. Ирена Георгиева беше зам.-министър на туризма при всички правителства до момента. Тя е експерт и човек от бранша, и беше предложена от него за министър преди съставянето на второто служебно правителство. Стела Балтова е представила "новия стар" зам.-министър пред екипа привечер.


Ирена Георгиева е завършила специалност „Социология“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ със златен медал за отличен успех и активна обществена дейност.


Почти целият й професионален път е свързан с туризма. Има близо 25-годишен управленски опит в тази сфера като ръководител на туристически агенции. Защитила е и редица сертификати с такъв профил.


От 2006 г. до назначаването й за заместник-министър на туризма е член на Управителния съвет на АБТТА  (Асоциация на българските туроператори и туристически агенти), а от 2009 до 2013  е председател на УС на асоциацията.


Ирена Георгиева е също така признат международен специалист в туризма. От 2009 г. до встъпването й в длъжност като заместник-министър на туризма е член на Борда на директорите на ЕСТАА (The European Travel Agents’ and Tour Operators’Associations), като е заемала позициите директор и заместник-директор в организацията, а от 2010 до 2012 г. е била и неин президент. Владее руски, френски и английски език.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Сашо Милев 24.09.2021 13:51

    В хотел Анел с Вежди ги гледахме всеки обед, докато бяха на власт, да бъдат по-близо до Вальо Златев

  • 004 Петър Пенчев 24.09.2021 13:50

    Тази нали беше от квотата на ВМРО в Борисов 2 и 3, сега радевистка ли се пише?

  • 003 Тони Кръстев 24.09.2021 13:49

    Освен анонимни, троловете явно са и неграмотни. Всичко си пише в статията, а фактът, че дори не отричате за Маджо, то няма и как, всъщност е най-доброто и най-страшното признание.

  • 002 Anonimen 24.09.2021 11:00

    Как му е дала плажа бе, ей така вземала го е "под мишница" занесла му го и му го е подарила, без конкурс, без пари, без нищо ? В статията ви чета само суперлативи за жената, но заглавието ви се чудя на какво отговаря, на клюка ли, на опит за маскарене ли или драскача на статията е малоумник който иска да се "подложи" на управителят си и да покаже, че не отговаря дори и на журналист от "ранга" на 112 "световно" место ? Смятах ви за сериозна медия, но явно и вие сте като оная мисирка Валерия Велева която зависи от това кой и пълни "копанката" ?

  • 001 Anonimen 24.09.2021 09:53

    И като тя е дала плажа на Маджо, защо никъде не написахте кога, как и като каква е дала този плаж, защо няма подробности за тази продажба ? Много е лесно да се маскари, но когато се маскари се изискват доказателства !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се