Свързани новини

24.09.2021 09:23

Разобличиха лъжата на Велева за двамата от Харвард

Видян 5115 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Проверка в базата данни на Харвард, до която бивши студенти на университета имат достъп, показва, че и Кирил Петков, и Асен Василев са завършили Harvard Business School, съответно през 2007 и 2008”,  заяви във Фейсбук бившия депутат от БСП Георги Кадиев, който също е възпитаник на университета. Той качи съответния скриншот, доказващ твърденията му.
Повод за проверката стана публикация на информационния сайт Епицентър, който е собственост на секретарката от БНТ и майсторка на баници за Доган, наричана неясно защо "журналист", Валерия Велева. Статията е публикувана на 22 септ. 2021 в 17:35 и е със заглавие "Петков не фигурира в списъка на завършилите Харвардския университет". Според автора "Иван Вълков" онлайн регистъра на американския университет Харвард показва, че името на Петков не е в списъка на официално дипломиралите се в учебното заведение.
„Моите политически и икономически виждания са съвсем различни от тези на двамата, включително по въпроса със Спецов и назначенията в ББР, но това не означава, че трябва с фалшиви новини да се оспорва образованието им. Политическото противопоставяне не бива да преминава през манипулиране на биографии”, категоричен бе Кадиев.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 25.09.2021 12:09

    Яяя, Джадиев и той ли е учил в Харвард? Аз пък мислех, че в Масква..

  • 004 Anonimen 24.09.2021 22:53

    Петков и Василев няма да спасят България. Но могат да посредничат между всички онези партии, които са изпокарани. Ще се появят и непочтени в редиците им.

  • 003 Anonimen 24.09.2021 21:16

    в държавите с истинска демокрация никъде журналист не може да пробие с маскарене, лъжливи схеми, порочност... му-ХА-хаХ!

  • 002 Anonimen 24.09.2021 17:20

    велева не може да им стъпи на малкия пръст и завижда,стига пачавренснки номера

  • 001 Anonimen 24.09.2021 10:23

    За България и простотията на българските "образовани" кретени може да се изпишат томове с маскарене, озлобеност и завистливост, на българските прости журналисти дори 112 место в света може да се смята за постижение в свободната журналистика, защото истинската свободна журналистика се базира на почтеност и достойнство, в държавите с истинска демокрация никъде журналист не може да пробие с маскарене, лъжливи схеми, порочност, мисирките /като тази Велева/ са отхвърлени от самото общество, никой нито си купува изданията им, нито има народ който да ги чете, защото хората умеят да мислят и не зависят от пороци и простотия ! Тази "кукла" Велева не е журналист, а мисирка зависеща от "ясла" !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ден за земни и практични дейности

Ден за земни и практични дейности. Ще действате със