Свързани новини

16.09.2021 14:12

Рашков се справи с купения вот, не съм знаел за схемите с магистрали: Симеонов

Видян 1860 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Бойко Рашков направи най-много за реформата в сектор "Сигурност" и срещу купуването на гласове, това трябва да се признае. Но трябва да обърне внимание на вота за ДПС в области, където нямат електорат, например в Монтана. Там имаха 14%, които са купени цигански гласове", каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред Нова.

Според него служебното правителство има успехи, но и пропуски. "То трябваше да се справи с пандемията и там кабинетът се провали с гръм и трясък", заяви Симеонов.

"Стотиците милиони на фирми авансово е безобразие. Не съм знаел", заяви Симеонов за скандала с раздаването на пари за строеж на магистрали без обществени поръчки. "Не сме знаели нищо, защото тези схеми са се реализирали на 4 очи. Чувал съм, но не съм вярвал, че нещата стават така", каза лидерът на НФСБ.

Формацията води преговори с партии за явяване на изборите, но сред тях не са ВМРО, "Атака" и "Воля", уточни той.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.09.2021 16:13

    Бреййй до къде може да стигне наглостта и алчността за власт ? Този горски екземпляр и ортак с дявола ще стане само за да може да се върне в управлението на държавата, каква мерзост, каква наглост ? Не знаел как се краде от пътища, малиии как са го "изолирали", успели са да "скрият" от него заместник министър председателя, а чистачките знаят и вземат и те ? Ами той тогава какво е правил като е бил заместник на Тиквун, само си е клатил краката ли в креслото "заместник" ? Сега щял да търси с кого да се яви на избори за да се покрие името на измамната му партия и неговото и ако може пак да се намести в НС или в Министерски съвет ! За затвора е този серсем само заради това, че се изгаври с българските деца-инвалиди ! Кретен !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни