Свързани новини

29.05.2009 11:17

Представиха Google Wave

Видян 2132 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Google показа новата си услуга Google Wave, обединяваща функциите на електронна поща и система за размяна на незабавни съобщения, като насърчи разработчиците да я включват в програмите си, предаде АФП.


Анонсът е публикуван в официалният блог на компанията. Прототипът на услугата беше показан на конференцията на разработчиците Google I/O. Google Wave позволява на потребителите да общуват във "вълна", която може едновременно да се редактира, допълва с текст и картинки и да се дели на общи и лични части. "Вълната" съчетава свойствата на документ, чат-сессия и серия писма за електронна поща. "Вълна" може да се публикува в Мрежата, или в нея да се превърнат части от сайт. Например, блогерите ще могат да превърнат своите записи във "вълнова" площадка за общуване, предоставяща повече възможности от обикновените коментари. Google Wave използва последните уеб-стандарти, включително HTML 5, които за момента не се поддържат от всички браузъри. Не е известно кога ще се обезпечи пълна поддръжка от всички фирми, някои от които са конкуренти на Гугъл. Засега разработниците не съобщават краен срок за пускането на услугата, предаде БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв