Свързани новини

16.09.2021 11:16

Доказах, че не съм болонка: Ива Митева

Видян 1899 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Границите в този парламент бяха преминати. Имаше повече гняв и омраза. Мисля, че с това, че не свиках извънредно заседание и поех всички рискове, показах, че не съм болонка", заяви председателят на 46-ото Народно събрание Ива Митева пред Нова телевизия.

Тя уточни, че нейната заместничка и депутат от ИБГНИ - Татяна Дончева, която я нарече така, не се е извинила за думите си.Дончева вече обяви, че няма намерение да ѝ се извинява.

"Не съм казала и една дума срещу нея. Винаги съм я уважавала. Затова ми беше странно, че тя реагира така остро и ме нарече болонка. От този ден не разговарям с нея", каза Митева.Тя посочи, че реагира бурно, когато смята, че нещо не е почтено.

"Мисля, че съм емоционална тогава, когато чувството ми за чест и достойнство е накърнено. Относно изказването на Христо Иванов, че съм повече емоционална, отколкото е разумно, аз го разбирам в друг смисъл. Той ми каза, че трябваше да действам целесъобразно, а не законосъобразно. Не приемам тези упреци", заяви Митева.

"Когато се видя, че може би ще се ходи отново на избори, като че ли


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.09.2021 11:39

    Митева, не си доказала, че не си болонка, напротив доказа, че си такава ! Значи да обиждаш когато не си от ИТН е въпрос на СЛАБОСТ, но когато си от ИТН и пръв започваш с обидите в НС е въпрос на ЕМОЦИЯ ? Митева, аршинът ти не е с един и същ размер не се ли усещаш ? Поради незнание, поради НЕвъзпитание, поради слабост от към тактичност, поради неуважение към институцията НС и неуважение към колеги, поради безхаберие и чалга-възпитние "твоите" чалга-депутати първи започнаха с обидите в НС и единствени влизаха в него с разпрани дънки и тенис фланелки като на улицата на наркоманите, това от емоционалност го правеха нали, не е от СЛАБОСТ ? Митева, голяма грешка е било избирането ти за Председател на НС, дори фатална, защото ТИ спря съдебната реформа по нареждане на чалга-инструкторът си Славун, а с това доказа, че ИТН работеше в полза на ГЕРБ и Борисов и ДПС и Доган !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни