Свързани новини

15.09.2021 14:03

БСП обяви, че и новите партии вече са на статуквото

Видян 971 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В декларация от името на "БСП за България" Корнелия Нинова обяви, че грехът на 46-ия парламент е, че не се намерил разум, а но това трябва да е за урок.
Причините да се стигне до тук според БСП били няколко. Първата - началото било сбъркано заради разделителните линии - партии на статуквото и партии на промяната. Според Корнелия Нинова и новите партии вече два пъти били в парламента, т. е. били вече статукво. Втора причина - спечелилата партия "Има такъв народ" се обявила за опозиция. Трета - емоциите взели връх и се стигнало до обиди на "флора и фауна".

Според БСП промяната трябва да се реализира от парламента - не можело да се търсят милиони от инхаус поръчки, след като законът ги позволява и не е променен. С актуализацията на бюджета според Корнелия Нинова освен че помогнали на хората се върнала и държавността - парите не се раздавали от джипката, а от парламента.
В началото на предизборната кампания верният път не бил да се търси вина, а да се предлагат решения. Корнелия Нинова обеща да предлага решения хората да вървят напред и призова за смислена кампания, предаде Дневник.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 15.09.2021 15:37

    Нинова,ти тъпа ли си по рождение или сама го постигна?Как е възможно да наричаш партии на статуквото тези които никога не са управлявали?Та това е шедьовър на ГЛУПОСТТА.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог