Свързани новини

15.09.2021 13:15

Карадайъ обвини Радев, че разделя нацията, а Рашков – в репресии

Видян 1218 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По време на последното пленарно заседание от ДПС критикуваха президента Румен Радев. Лидерът на парламентарната група Мустафа Карадайъ заяви, че държавният глава разделя нацията. Той обвини и служебния вътрешен министър Бойко Рашков в репресии и унижение, предаде БНР.


„Намери се президент, който реши, че Конституцията и законите нямат никакво значение. Този президент, като се поставя над Конституцията, или се е самозабравил или съзнателно прокарва идеята за президентска република“, каза Карадайъ.


„Ние от ДПС днес искаме да говорим за „активните мероприятия“ на вътрешния министър от служебния кабинет през последната предизборна кампания, наречени благовидно „в полза на борбата с купуването на гласове“. Акциите на полицейските служители могат меко да бъдат наречени репресии и унижения“, продължи лидерът на ДПС.


Карадайъ призова политическите партии да подходят диалогично и отговорно.


С декларация излязоха и социалистите.


Лидерът им Корнелия Нинова отчете, че 46-ото НС не е изпълнило дадените обещания за промяна и изрази надежда то да бъде урок за всички политически сили.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Meкерето 15.09.2021 14:55

    "Нaшaтa бoрбa e дa зaщитим турcкaтa cи идeнтичнocт". Тoвa зaяви лидeрът нa ДПC Муcтaфa Кaрaдaйъ нa cрeщaтa cи c прeдceдaтeля нa Вeликoтo нaциoнaлнo cъбрaниe нa Турция Муcтaфa Шeнтoп. Турция e нaшaтa рoдинa-завърши Кaрaдaйъ нa cрeщaтa . Ако бяхме НОРМАЛНА държава, това депутатче от Движението за Повече Права и Свободи на хората с турска идентичност, щеше незабавно да бъде изхвърлено от парламента и предадено на съд за държавна измяна. И това мекере ще говори за Конституция и спазване на закони и ще критикува Президента???

  • 001 Anonimen 15.09.2021 13:43

    Трябва да се забрани тази етническа и антиконституционна сган ДПС ! Комунягите ги създадоха и е време да се спази закона, който казва, че не може да се регистрира партия на етническа и верска основа ТОЧКА ! Тази свиня определи Турция като родна държава, какво по-голямо доказателство, че в тази партия членовете определят друга държава като Родина ? Нека да се разбере, че не сме вече роби на турците, докога ще им търпим национализмът ? Вън турските пингвини от НС !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на