Свързани новини

14.09.2021 21:09

Дончева е отровен бурен, Нинова излъга за бюджета: Л. Каримански, ИТН

Видян 1863 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Какво е правила Татяна Дончева с студиото на 7/8 ТВ преди няколко седмици, след като е знаела, че отдавна Слави Трифонов "работи със задкулисието"?”, запита Любомир Каримански от ИТН в ефира на bTV.


“Тогава тя говореше как всички заедно трябва да работим за промени. Тя излъга, че финансовият министър не участва в бюджета. Дончева е бурен, който трови всяко дърво, което се посажда”, посочи той.


Корнелия Нинова излъга, че сме започнали да работим по актуализацията на 3-ти септември след нейно изказване. Това се случи обаче още на 23-ти август. Цялото това заставяне, натиск и молби можеше да се направи още преди 3-ти септември. Става въпрос за интриганство на старата система", отбеляза още Каримански.


Малко преди това Дончева обвини ИТН, че не може да управлява и отрече да е предлагала 500 хил. лв., за да купува депутати на партията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Пилаф Седянков 14.09.2021 23:19

    Казвам ви, Слави всеки ден играе баскетбол. А пък ние казваме да внимава чалгаря при дрибъла покрай отровния ХРАСТ, че с този недооздравял болен крайник фаталният край може да е близо.

  • 001 Anonimen 14.09.2021 21:47

    Каримански, а ти си отровен бурен от ДПС ! Вашият човек си призна, че не са му предлагани пари, самият Радостин Василев когото назовахте като свидетел на подкуп, какви такива измамници сте бе, истината превръщате в измама, преди време Трифонов призна, че ДБ не са искали министерски кресла, а Тошкото казваше, че са искали кресла срещу тяхната подкрепа, абе вие не си ли говорите там в "хралупата" на Слави, че всеки казва различно ? Що за сган сте чалгаджийска ? Каримански теб ДПС с куфарче с пари ли те изпрати при Славуца да участваш в неговата депутатска сган ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак