Свързани новини

14.09.2021 15:24

Кой е Сашо Николов от смс-ите на Гешев и стои ли до него човек от Магнитски 2?

Видян 10454 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мнозина се питат кой пък е Сашо Николов от прочулите се от папарашко фото на червения депутат Явор Божанков смс-и на главния прокурор Гешев? Точният текст там е „ Сега Сашо Николов”. Главният прокурор определено е прав в почудата си. Обясняваме защо за всички, които не са разбрали.
Гешев е бил шашнат, че именно младшият депутат от ГЕРБ, който влезе от Плевен, поради отказа на водача на листата – медика проф. Горчев, бе натоварен с мисията да прочете лист с предварително написани тези.
Недоволството на Гешев е съвсем оправдано от зрителска гледна точка, поради неумението на юриста в ролята на артист, да изчете гладко и смислено текста. Някой опитен адвокат би могъл да изнесе цяла пледоария и да смае с красноречие колегите си депутати и особено публиката, наблюдаваща зрелището. Ала случаят не е такъв.
Николов има месеци адвокатска практика, преди това е бил секретар на административния съд при шеф от Школата в Симеоново – не е особен правен атестат наистина.
Не отговарят на действителността обаче твърденията в някои медии, че бащата на младшия депутат – легендата на българския мотоциклетизъм Богдан Николов, бил му платил кампанията и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 14.09.2021 22:12

    ДПС и ГЕРБ съществуват, за да пазят определени забогатели или овластили се индивиди: Иван Гешев (и неговите наказателни бригади), когото пазят поравно и двете формации; Делян Пеевски и Ахмед Доган, пак пазени от двете, но при лидираща роля на ДПС; хората (чиито имена ще научаваме по-нататък), откраднали парите за магистрала "Хемус", където ГЕРБ лидира, а ДПС помага.

  • 003 Тихомир Томов 14.09.2021 20:52

    Важен е списъка при Свети Петър !

  • 002 Виолета Сечкова 14.09.2021 17:23

    Сашо Сталийски?

  • 001 Anonimen 14.09.2021 17:00

    А Ангелкова и Ана Александрова да не би да са по-добри от тоя Сашо? Та тези двете мисирки направиха такъв цирк с безумните си и неадекватни изказвания, че хората се питаха какви са тия калинки. А Ана Александрова по много показатели надминава прословутата ПКП, толкова истерична, креслива, невъзпитана и необуздана жена не бива да е депутат, а тя е била и шеф на Правна комисия, какви ли ги е сътворявала?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това