Свързани новини

14.09.2021 15:09

Джамбазки и Слабаков гласуваха против скандална резолюция за еднополовите бракове в Европа: ВМРО

Видян 1059 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Документът на ЕП налага държавите в ЕС да признаят всички съжителства на лица от целия спектър на ЛГБТИК+. Гласуваната резолюция бе приета с 387 гласа „за“, 161 „против“ и 123 „въздържал се“. Какво ни казва българското гласуване обаче? Трябва да са ясни имената на хората, които подкрепиха с гласа си този скандален и безобразен вердикт. От българските представители „за“ гласуваха евродепутатите Радан Кънев от „Демократична България“, Сергей Станишев и Елена Йончева от БСП, както и Атидже Алиева-Вели, Илхан Кючюк и Искра Михайлова от ДПС. Въздържаха се представителите на ГЕРБ Андрей Ковачев и Андрей Новаков. Единствените, които се противопоставиха на резолюцията, бяха евродепутатите от ВМРО Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков, заедно със своите колеги Александър Йорданов, Емил Радев, Ева Майдел и Асим Адемов.


С това си действие Европейският парламент, с услужливата подкрепа на гореизброените лица, направи поредната крачка към самоубийственото унищожаване на традиционните християнски ценности, лансирайки една безкрайно вредна и гнусна пропаганда, която от години се опитва да си проправи път на Стария континент. Вчера евродепутатите приеха резолюция за правата на еднополовите двойки, чрез която се призовават всички държави в ЕС да признават еднополовите бракове и партньорства и така да гарантират на тези хора същата свобода на движение и придвижване, както на останалите. Във въпросния документ се посочва, че браковете или регистрираните партньорства, сключени в една държава членка, следва да бъдат признавани във всички тях по еднакъв начин, а съпрузите и партньорите от един и същи пол следва да бъдат третирани по същия начин като разнополовите двойки.


Ние от ВМРО, задно с най-голямата родителска организация РОД Интернешънъл, не от вчера предупреждаваме, че това ще се случи и че всички истерии за права на еднополови бракове ще доведат до насилствено налагане на чужди идеологии. Либералната хунта доказа, че води война срещу нас и тя е цивилизационна. Левите пропагандатори се опитват да разрушат модела на Европа и на това, което представлява западната цивилизация вече няколко хиляди години. За някаква група самозадоволени и вече незнаещи какво да правят със себе си хора тази цивилизация в този си вид е враг и те се опитват да я разрушат. Доказателството е тази приета резолюция, а всички, гласували „за“, са съучастници в бруталния опит за разрушаване на традиционните християнски ценности. Ситуацията е ясна - крайно левите радикали са изправени срещу суверенните нации и срещу държавите.


Позицията на ВМРО по темата е ясна и непреклонна. Ние изразяваме несъгласието си с тази очевидна намеса в политическите решения на България от страна на Европа и категорично заставаме против узаконяването на гей браковете у нас. По същия начин, по който го направиха днес евродепутатите от ВМРО Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков, които с гласуването си защитиха България. Ние няма да позволим на страната ни да се налага изкуствена джендър идеология, защото Конституцията е ясна по темата. Организацията ще брани целостта и устоите на традиционното българско семейство, което е заплашено от редица фактори. Приемане на еднополовите бракове би довело до бавен разпад на традиционните български ценности. Затова ВМРО се обявява против България за пореден път да сведе глава пред ултиматумите на Европа.


--



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.09.2021 16:11

    ОТВРАТ ! ЕС СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ЕДНА ПЕДАЛО-ГЕЙСКА ШАЙКА БЕЗ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ! ЗАТОВА И ПИНГВИНИТЕ ОТ АЗИЯ И АФРИКА "НАПАДАТ" ЕВРОПА ПО СУША И ВОДА, ХИТЛЕР ЩЕ ГО ТЪРСИМ СКОРО С "ЛУПА" И ЩЕ ГО БОГОТВОРИМ КОГОТО КОМУНЯГИТЕ ОМАСКАРИХА !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни