Свързани новини

14.09.2021 13:09

Злоупотреби за 22,5 милиона евро по газовата връзка с Гърция: Манолова

Видян 2233 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на парламентарната комисия по ревизията Мая Манолова съобщи за злоупотреби, свързани с газовата връзка с Гърция, предаде БНР.

По думите ѝ Теодора Георгиева - изпълнителен директор от българска страна на компанията Ай Си Джи Би, която изгражда газовата връзка, е нанесла щети на държавата в размер на 22,5 милиона евро.

Манолова посочи, че Георгиева не е потърсила неустойките за забавянето на проекта.

„Въпросната госпожа Теодора Георгиева, която има месечна заплата от 10 555 лева за 2019 година, сега очевидно е по-висока, или откакто е назначена преди девет години, тя е получила един милион лева, един милион лева заплата. Ако тя работи за някоя друга държава или за някакъв частен интерес, може би без които са на 50 процента собственици на това дружество, трябва да отговорят. Затова ние ще изпратим и тези документи в прокуратурата. Само че комисията по ревизията дори само злоупотребите и безобразията в секторите да покаже, мисля, че в един голям процент си е свършила работата“.

Част от депутатите, участващи в заседанието, поискаха Теодора Георгиева да


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 майната 14.09.2021 14:15

    Това не е достатъчно.Трябва всичко да се дава на прокурор и да отлежава или не, там !Липсват, отчайващо липсват дела за престъпления срещу републиката.Сиреч за крадене, по всякакви начини, а те са много !!!

  • 001 Anonimen 14.09.2021 13:23

    Злоупотреби, злоупотреби, злоупотреби няма друга дума за да се докаже съществуването на ГЕРБ и Тиквата ! Милиарди откраднати от една супер престъпна шайка мафиоти и измамници, а ИТН саботираха закона за съдебната система и така помогнаха на ГЕРБ ! България явно е Швейцария на Балканите, толкова много милиарди е имала за крадене, че дори е възможно да сме биле и по-богати от швейцарците ! Тиквата е милиардер без съмнение, колко ли наброи на ИТН за да имитират борба с корупцията ? Комунистите се радват вече 77 г., че България е населена с овце които колкото повече ги "стрижат" толкова по послушни и покорни стават, а "чалгата" им сервира на "тепсия" простотия !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева