Свързани новини

13.09.2021 15:17

Не съм говорил с Радев за нов служебен пост: К. Петков

Видян 1273 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Все още не съм провел разговор с президента Румен Радев и не знам дали ще бъда част от следващото служебно правителство”, заяви  заяви министърът на икономиката Кирил Петков, който заедно с финансовия министър Асен Василев бе на среща с представители на синдикатите в Мини Марица-изток и ТЕЦ 2. Той отказа да коментира и дали ще участва в нов политически проект.


"Докато сме служебни министри ще си вършим работата като такива. Това ни е и днешният фокус, дошли сме тук да говорим с хората, да чуем техните мнения и да го обединим с нашите стратегии за Плана за възстановяване, в който един от приоритетите е Индустриалните зони“, каза още Петков. На свой ред Василев допълни, че освен  това трябва да се планират и средствата от Фонда за справедлив преход, които са 1.3 млрд. лв. и са специално за въглищните региони.


Напомняме, че в публичното пространство усилено се твърди, че Петков ще прави нова политическа формация заедно с Василев, а анализатори твърдят, че това може да размести политическата картина на вота.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.09.2021 15:36

    Ами ние имаме разумен Президент и се надявам Петков, Василев и Комитова задължително да са част от следващото служебно правителство, те започнаха това което трябваше да започне - разкриване на кражбите и корупционните сделки на крадците от ГЕРБ начело с простата банкянска пожарникарска тиква ! Никой вече не се надява на НИЩОСВЪРШИЛИТЕ чалгари от ИТН, самата тяхна представителка многоуважаваната г-жа Мика Зайкова призна, че /меко казано/не са дорасли за политика депутатите на ИТН, все пак ги уважи като не каза, че нищо не става от тях освен да "вият" като чакали чалга-песните си ! Намери се един разумен човек в ИТН !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и