Свързани новини

13.09.2021 09:41

Издигаме по-скоро мъж, но не e Борисов: ГЕРБ

Видян 2237 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Бойко Борисов няма да бъде кандидатът на ГЕРБ за президент, поне не и на тези президентски избори”, заяви пред bTV зам.-председателят на партията Томислав Дончев.


"Влизайки в подобна роля, той трябва да спре да бъде лидер на партията. Трябва да бъде избран кандидат, който е достоен, подкрепен от всички наши поддръжници, който да изпълни тази позиция със съдържание", допълни той.


Според Дончев е по-добре бъдещият кандидат да не бъде толкова "партизиран", за да може да обедини нацията. "Кандидатът ни ще е по-скоро мъж, но се надявам скоро българското общество да е готово да избере жена за президент", каза още зам.-председателят на ГЕРБ.


Очаква се кандидатурата на ГЕРБ за предстоящите президентски избори да бъде обявена до 3 седмици.


"Важно за кандидата на ГЕРБ за президент е да може да привлече всички, които не харесват Румен Радев”, заяви по-късно пред БНР и депутатът Тома Биков.


Той обяви, че се мисли и за Петър Стоянов, защото той бил една от положителните фигури през последните 30 години. Напомняме, че от 19’ първи прогнозирахме евентуалното издигане на експрезидента от ГЕРБ още в началото на т.г.


"Той е най-успешният президент на България. Той не само има качества да бъде президент, но ги и показа. Почти не помня избори, в които да не се е мислило за кандидатура на Петър Стоянов", коментира депутатът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.09.2021 10:33

    Ха ха ха "...Кандидатът ни ще е ПО-СКОРО мъж..." как така ПО-СКОРО бре габровски шумкар, значи кандидатът ви е ГЕЙ с по-скоро изпълняващ мъжките функции в едно ГЕЙСКО семейство ??? До там ли я докарахте бе измамници герберски, да предлагате ГЕЙОВЕ за Президент,знаех си, че сме кошара с овце, ама, че сме овце-гейтаци сега научавам от "ВИСШ ПОЛИТИК ОТ ШУМКАРСКИ РОД" с наследена склонност към измами и кражби !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне