Свързани новини

13.09.2021 09:39

Няма да подкрепим Радев: ДПС

Видян 1275 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„ДПС няма да подкрепи Румен Радев на предстоящите президентски избори”, обяви пред БНТ депутатът от партията Йордан Цонев. Повод за решението на политическата сила е диалогът между държавния глава и лидера на ДПС Мустафа Карадайъ по време на консултациите за съставяне на кабинет.  Напомняме, че тога Радев попита събеседника си „коя е неговата родина-майка”. До нападките се стигна заради обвинението срещу служебния икономически министър Кирил Петков, че има канадско гражданство и не трябва да заема този пост.


"Заради това му изказване ще има последствия. Както дадохме своя принос Румен Радев да стане президент, така сега ще дадем своя принос да не стане отново. Няма да го подкрепим на изборите", каза Цонев. Радев победи с над 600 000 гласа разлика 7 пъти повече от участвалите във вота симпатизанти на ДПС: факти!


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.09.2021 10:13

    ЧЕ КОЙ ВИ ИСКА ГЛАСОВЕТЕ БЕ ПИНГВИНИ, ОТИВАЙТЕ ДА ПОДКРЕПЯТЕ НАСТРАДИН ОДЖА, ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНА АНТИКОНСТИТУЦИОННА СГАН, А ТОВА ШИМПАНЗЕ ЦОНЕВ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КУРВА-ПУМПАЛ НА ПЛАНЕТАТА ! КРАДЦИ И БЪЛГАРОИЗМЕНИЦИ ШЕБЕЦИ НА ДПС НЕ НИ СА НУЖНИ !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв