Свързани новини

11.09.2021 07:16

ДБ събра 58 подписa за извънредно заседание на парламента в понеделник

Видян 2887 пъти | Коментари 9
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Демократична България” настоява да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание в понеделник - 13 септември, за да бъде разгледан на второ четене проектът за промяна на Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство, предаде OFFNews.bg.

Формацията събра необходимите подписи, за да поиска председателят на Народното събрание Ива Митева да насрочи извънредното заседание.

Първоначално обаче не достигаше един подпис и председателят на парламентарната група на ДБ Христо Иванов се обърна към народните представители от трибуната:

“Напът сме да приключим с бюджетната процедура, което е чудесно, но това вероятно ще качи шансовете парламентът да бъде разпуснат бързо. А имаме недовършена работа. Конкретно, можем да разгледаме на второ четене закона за Бюрото за защита на свидетели. Затова ние сме събрали, благодаря на колегите от “Изправи се БГ. Ние идваме” и от “Демократична България”, 47 подписа. Трябва ни още един, за да предизвикаме извънредно заседание на парламента в понеделник, да разгледаме този законопроект, да свършим още едно нещо, което е важно. Търси се един депутат, ще ви бъдем благодарни."

След призива му под искането се подписаха депутати от “Има такъв народ” и то е внесено в деловодството на Народното събрание с общо 58 подписа.


Снимка: БГНЕС


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 11.09.2021 23:33

    006-ти, сульо ще казваш на онова нещо в гащите ти което има важно едно око което вижда повече от твоите две ! Вие немощните в кратуните чалгари имате затруднено мислене, затова и повтаряте само това което чалга-инструкторът Славун казва, той знае, че затрудненото ви мислене води до послушание и спазва това си "знание", като повтаря едни и същи думи "промяна" и "подмяна" които ти си запомнил без да ги разбираш ! Ако чалгарите наричаш "хора" пак много си се объркал, защото "хората" имат очи и уши които чуха и видяха едни трагични чалга-депутати които бяха със скъсани дънки и тенис фланелки в НС, което показва, че не уважават институцията и си мислят, че са на чалга-сцена където могат да демонстрират "босфорските нрави и обичаи" и последно, защо отложиха увеличението на пенсиите за декември, това което искаха герберските тикви с причината "няма пари" /така каза онова тъпо джудже Тошко/, която комунягите повтарят вече 77 г.,не ми отговаряй защото нямаш разум, надуй си кючека, тази музика идва от ДПС /Босфора/и обединява ИТН, ГЕРБ и ДПС...малоумник !

  • 008 Тихомир Томов 11.09.2021 20:50

    Ние хората на България сме виновни за това състояние . След 1989г не бяха резнати главите на ламята .

  • 007 Anonimen 11.09.2021 18:48

    БСП е главния виновник за състоянието на държавата!

  • 006 Anonimen 11.09.2021 18:42

    001 Сульо,65 депутата направиха всичко възможно промяната да се осъществи,а 175 депутата направиха и невъзможното,Промяната да бъде заменена с подмяна! И си въобразяваш,че хората не виждат всичко това???? Жалък и смешен си!!!!!

  • 005 Anonimen 11.09.2021 14:28

    А защо от партията на другарката Нинова никой не желае Бюрото на Каскета да бъде разбутано, толкова ли много го обича или пък се страхува, или и запушват устата с няколко стотин хилки месечно да го играе опозиция?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец