Свързани новини

07.09.2021 11:12

На 14 септември Доган трябва да се яви в комисията Росенец, ако не разпуснат НС

Видян 1464 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От втория опит членовете на комисията "Росенец" решиха да извикат на следващото й заседание почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Председателят на комисията Калоян Янков заяви, че изслушването на Доган е предвидено за 14 септември от 14 ч., ако парламентът не е разпуснат, съобщава Дневник.


"Г-н Доган трябва да каже каква е връзката му с тази база, как е присъствал, какво е правил. Той не е обикновен пенсионер, това е видна политическа личност по закона за мерките срещу изпирането за пари. Използва като свое имущество за десетки милиони левове. Имуществото е собственост на фирми, едната офшорна, другата с подставени лица", обясни Янков.


Решението за викането му бе взето със 7 гласа "за" и два против, дошли от представителите на ДПС. На заседанието присъстваха 9 от 12-те члена на комисията


Димитър Найденов от "Демократична България" поиска предвид протестите от 11 юли 2020 г. да бъде извикан и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, като се обоснова с неуредици по охраната на протеста, на който нещата са ескалирали почти до сблъсъци и трябва да се удостоверят обстоятелствата за това. Предложението бе одобрено с 8 гласа "за".


След гласуванията представителите на ДПС напуснаха заседанието и то трябваше да бъде прекратено заради липса на кворум. Премина се към неофициална част, в която за кратко говори бургаският общински съвеетник Константин Бачийски. Официалното му изслушване също е предвидено за следващата седмица.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 07.09.2021 12:25

    За обикновения българин има само две справедливи решения които никоя партия не предлага за решаване в НС защото всички са престъпници в парламента, това са първо безплатното здравеопазване както е в ЕС и забрана на ДПС защото е противоконституционна на етническа и верска основа и Доган каза, че той разпределя порциите в България, това лесно се доказва, независимо, че в нея членува и купен български "курволяк".

  • 002 иВан Гог-ов 07.09.2021 10:54

    НС ще бъде разпуснато, в петък на 10/09/2021 в 17:45 ч.,за да се предодврати това излишно разкарване на академика по хидро-мелиоративна философия, пред комисията Росенец. Следващия ден в който комисията ще заседава и е пренасочила изслушването на академика е на 32 Февруари 2051 година, в 27:45 часа след обяд.

  • 001 закриване 07.09.2021 10:32

    Тази дръндарска мангуста 30 г ни показва и доказва, че правата и свободите са си само за него и неговите обръчи от фирми. До кога ще го търпим и позволяваме да краде безогледно и безнаказано от държавата и обществото?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева