Свързани новини

05.09.2021 09:13

Кандидат-президентът на ГЕРБ ще бъде пълен антипод на Радев: Атанасова

Видян 3793 пъти | Коментари 8
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Бяхме игнорирани като партия в преговори за съставяне на кабинет. На другите партии не им достигна много за да направят правителство, включително и разум", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ. Тя добави, че интригите в новите партии са ежедневни, също и днешната от страна на Тошко Йорданов към Татяна Дончева за приемане на пари.


Десислава Атанасова заяви, че е било груба политическа грешка от страна на "Демократична България" и ИТН да откажат преговори за правителство с ГЕРБ и добави, че сега не само ГЕРБ, но и всички партии в парламента са в изолация.


Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че нов политически проект около Кирил Петков няма да навреди на ГЕРБ.


Според Атанасова е рано да се говори за резултатите от новите избори, както и кой би бил кандидат за премиер на партията, но смята, че те ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Тя заяви, че очаква избори 2 в 1 по обективни причини.


"Бяхме убедени, че трябва да има редовно правителство, защото служебното правителство няма много правомощия, освен да организира избори. Червени линии няма да прескочим за БСП и ДПС", категорична бе Десислава Атанасова.


И очерта и профила на кандидата за президент на ГЕРБ, който "ще бъде пълен антипод на Румен Радев, такъв, който няма да разделя нацията, а ще бъде обединител", като добави, че кандидатурата ще бъде обявена съвсем скоро.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 06.09.2021 11:36

    до003 Шайката която провали реформите се състои от ДБ и ИБГНИ!Това е известно в цяла България и в цяла Европа!Двете Партии са креатури на БКП ,които подло продадоха и предадоха Протеста ,заради корпоративни интереси и запазване на статуквото!Двете партии са главните е виновници за не уволнението на Гешев и спасяване то на Борисов от правосъдие!Много сериозен повод и аргумент за окарикатуряването на тези ДВЕ ПАРТИИ!

  • 007 Муха-хаХ 06.09.2021 08:14

    Мангали и държава!?

  • 006 Рижата Златка 05.09.2021 21:47

    Аз ако имах такава отрудена, бачкаторска морда, никога не бих си позволила да се явявам и да се излагам по ТВ медиите! Щях да се скрия някъде по заревичака и да се изказвам, само по радиото, за да не ме гледа народа, каква съм "убавица"! Това важи за всичките, до една политичеко- крадливи "лидерки" от ОПГ ГРОП!

  • 005 Спиридон Девойкин 05.09.2021 21:41

    Защо всичките "лидери" на ОПГ ГРОП за България и от двата плоа, особено от "нежния" имат такива градобитни физиономии? Все едно, че са моделирани от нескопосан склуптор-пияндур, като Рашидофф и то от бракувана глина? Явно френологията е верна наука. По лицата им ще ги опзнаете!

  • 004 Anonimen 05.09.2021 21:01

    Сигурно ще е някой лигав послушко като предишния!

RSS

Най-нови

830 евро става минималната заплата в Гърция

830 евро става минималната заплата в Гърция

Минималната заплата в Гърция от 1 април ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако