Свързани новини

03.09.2021 15:09

За какво е новата поръчка на Иван от записа на шефката на Автомагистрали?

Видян 6707 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като публикувахме новината, че Иван, заради чиято поръчка беше отстранена от Борисов 3 възстановената от служебното правителство шефка на Автомагистрали ЕАД, Десислава Христова се свърза с нас, за да уточни за какво е новата поръчка на фирмата на митичната фигура от скандалните записи, разгласени от Биволъ - ИВАН Олегов Павлов, собственик на дружеството Сейф конвой ООД. През 2019 г. той е доставил електронни пътни знаци за проекта на АПИ, възложен на Автомагистрали, по реконструкцията на тунела при Мало Бучино на магистралата, която знаем като Люлин и чиито 19 км преляха в АМ Струма. Новата му поръчка, дадена сега – вече под нейно ръководство, е за 2000 лв. и е за анализ в какво състояние е въпросната техника в момента, добавя към факта цифрова информация директорката. За тази сума е изготвен „20 страници доклад”. От него се разбира, че след отстраняването на Христова, Автомагистрали е инсталирала китайски светлинни табели за над 200 000 лв., които нямат право да бъдат на пътя, защото според юристката не отговарят на евростандартите и липсва документация. 90% от тях вече били „извън строя”, въпреки че им е дадена 10 години гаранция. За две и половина години без нея в борда изобщо не бил правен оглед как работят доставените от Иван съоръжения, както и китайските им наследници. А това според Христова трябвало да се извършва след всеки зимен сезон. „Иван е просто един обикновен човек без рамене, гърбове”, категорична е тя. Според нея той е единствен лицензиран производител на електронни пътни знаци у нас, „част от които се доставят от Германия”.

Тя потвърди, че другият човек от нейните записи – инж. Михаил Рашков, също е върнат на службата си в АПИ, където преди скандала беше шеф на пътното поддържане. Уточни, че вече е пенсионер, но бил голям специалист.

Попитана защо е подала оставка, след като всичко по поръчката е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Иванов 07.09.2021 16:26

    Този материал е така лошо написан, че нищо не се разбира! Предполагам, че автор е някой от сайта за псевдожурналистика Биволъ! Трябвало е да напишат нещо срещу някой за едни пари и са бързали!

  • 002 Anonimen 05.09.2021 14:21

    След прочувственото и сълзливо писмо до Доган с клетви за вярност и отдаденост, тази кака какво прави още на държавната ясла?! Промяна или подмяна?!

  • 001 Anonimen 03.09.2021 16:21

    нищо не разбрах.голяма бъркотия.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак