Свързани новини

02.09.2021 10:39

Вместо Доган, да поканим градинаря Мехмед в комисията Росенец: Хамид Хамид

Видян 2953 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган няма да отиде на изслушване по случая "Росенец" в Народното събрание, но градинарят Мехмед е готов да се яви пред депутатите. Това стана ясно от обясненията на депутата от ДПС Хамид Хамид пред Нова телевизия, предаде Медиапул.

Той разви тезата, че Доган няма нищо общо с т.нар. летен сарай край Бургас, а само почивал там по 4 месеца през годината. По тази причина няма какво да кажа на депутатите, тъй като собствеността на имението се води по документи на две търговски дружества, се разбра от обясненията на Хамид Хамид.

"Ще предложим да поканим градинаря Мехмед, който е 12 месеца в Росенец", каза Хамид.

Във вторник временната парламентарна комисия, която се занимава с казуса "Росенец", реши да покани за изслушване на следващото си заседание Ахмед Доган. До момента той не е коментирал случая, но се очаква, че няма да отиде. Доган не посещаваше парламента, дори когато беше депутат.

„По Южното Черноморие има стотици, а може би хиляди постройки, при които документацията не е завършена или не е пълна. Това го чухме от областния управител на Бургас, който е назначил проверка. Тук идеята не е да се провери документацията. Идеята е някой да си прави политически ПР на гърба на г-н Ахмед Доган и на ДПС”,  каза Хамид Хамид.

“Правилникът на Народното събрание е категоричен, че всеки български гражданин или държавна институция трябва да се отзове на покана за изслушване и ние ще го поканим. Какъв е Ахмед Доган, та да не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 02.09.2021 18:35

    АБЕ ТОЛКОВА СТЕ.... ЧАТНИ МУ ПАРИЧКИТЕ ОТ РЕЗЕРВА НА АМЕДЯ,ОХРАНАТА И Е ГОТОВ!!! ЩО НЕ СЕ ЗАЕМЕТЕ СЪС СЕРИОЗНИТЕ НЕЩА В ПАРЛАМЕНТА???.. ЕЙ В ТАКЪВ ХУБАВ ФИЛМ ВА ВКАРАХА!!ЩЕЛИ ДА ГО ВИКАТ,И КВО ША ГО ПИТАТЕ???..

  • 002 Anonimen 02.09.2021 14:17

    ДПС е антикоституционна партия защо никой не иска да бъде забранена ? Доган навремето заяви ясно и категорично, че той разпределя "порциите" в България, как днес да не се доказва, че всички партии са свързани с ДПС като никой не иска да се гласува забраната и ? Дори патриотчетата са свързани с ДПС и зависят от нея, докога питам, турска етническа партия ще управлява България ?

  • 001 вредни и токсични 02.09.2021 10:35

    Колкото повече ни заливат арогантните и нагли тиради на този образ и Данчо ментата, толкова повече хората се убеждават, че тази партия е вредна за обществото и изражда всички държавни институции чрез корупция и зависимости. Който влезе в ДПС без милиони не остава, а това са парите на бедните работещи българи и пенсионерите дали половината си живот в труд за държавата и оставени на пост и молитва. Не е случайна симбиозата в корупционните схеми и обръчи между ДПС и ГЕРБ и това е печеливша позиция за сега и до сега, те всичките са алчни хиени без скрупули и задръжки, без морал и отговорност, при това и закриляни от Каскета и неговите корумпирани подчинени.За това е жизнено важно да започне изчегъртването до дъно, но патерицата Славчо за сега прави невъзможно това действие защото всячески го обслужва в НС и проваля вече втори мандат на Парламента!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи