Свързани новини

27.08.2021 12:12

Има такъв народ да преосмислят поведението си: Христо Иванов

Видян 2294 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Има такъв народ" да преосмислят поведението си и да не се държат авторитарно като ГЕРБ. Така съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов отговори пред "Хоризонт" на обвиненията на Тошко Йорданов, който тази сутрин персонално го обяви за провала в опитите за съставяне на редовен кабинет в рамките на 46-ия парламент.


"Когато не знаеш какво правиш, бориш се с ГЕРБ със същите методи - липса на диалогичност, авторитарност, и после Христо Иванов е виновен. Аз в диалози с господин Йорданов нямам никакво намерение да влизам. Единственото нещо, което се надявам, е някъде, на някакво ниво в ИТН да си направят сериозни изводи и поне в следващия парламент да си променят подхода. С авторитаризъм, с желание да вземеш с 65 гласа всичко и да обявиш, че всички останали ти искат нещо, когато ти не искаш подкрепа, това е абсолютна рецепта за катастрофа, която наблюдаваме в действие. Нека избирателите преценят кой е виновен", каза Христо Иванов. Той уточни, че в събота и неделя ще се проведат заседания на колективните органи на коалицията, за да се вземе окончателно решение дали ще се включат в преговорите, организирани от БСП.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Ася 30.08.2021 19:10

    Пинокио пак нещо се размрънкал…

  • 004 Киро 30.08.2021 19:09

    Те вярно се изживяват като месии, ама и Иванов не е цвете

  • 003 Калин 28.08.2021 09:22

    Христо Иванов видя, че не му стана схемата да вземе третия мандат и почна да хленчи сега.

  • 002 Anonimen 27.08.2021 18:39

    Чалгарското малоумие започна да се изказва и по електронните медии като повтаря обвинения и нападки изказани от сбирщината чалгари ИТН и не само това те още не са разбрали колко много са излъгани, това се дължи на лишените от разум "кутии" над раменете им ! Това е останало в България и напълно резонно е състоянието на живот на тази територия, щом гласоподаватели гласуват за да повторят грешката си...идиоти пред урните...

  • 001 Тодор 27.08.2021 13:38

    Донякъде вече ми е мъчно за Христо Иванов! Провален политик, който е в последните си политически дни, тъй като неговия шеф - олигарха Иво Прокопиев го изоставя като финансиране, което пренасочва към друг свой нов любимец - Кирил Петков и неговия нов политически проект с Радев и Прокопиев!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.