Свързани новини

27.08.2021 11:34

44-годишна водеща на BBС е починала след AstraZeneca

Видян 5261 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Докладът на съдебния лекар потвърди, че покойната водеща на радио BBC Лиса Шоу е починала от „усложнения“, свързани с ваксината срещу Covid-19 на AstraZeneca, предаде RT.

Шоу почина на 21 май на 44 години, приблизително три седмици след като получи първата си доза от ваксина. Тя не е имала известни здравословни проблеми, но е получила кръвни съсиреци, след като се е ваксинирала.

В четвъртък - повече от три месеца след смъртта й - съдебният лекар най -накрая потвърди, че Шоу е починала от усложнения, настъпили в резултат на ваксинацията.

Съдебният лекар Карън Дилкс заяви, че Шоу „е починала поради усложнения от ваксинация срещу Covid“, или по-конкретно, „индуцирана от ваксина тромботична тромбоцитопения“, която причинява кръвни съсиреци в мозъка й.

Седмиците след ваксината Шоу се оплаква от силно главоболие.

Записани са около 332 подобни случая и 58 смъртни такива във връзка с ваксината на AstraZeneca.

Много страни са спрели или напълно са спрели употребата на ваксината на AstraZeneca, като някои са ограничили употребата й за лица над 60 години. Във Великобритания обаче възрастовото ограничение е значително по -ниско.

Понастоящем правителството предупреждава, че страничните ефекти на AstraZeneca могат да включват редки кръвни съсиреци, синдром на капилярно изтичане и синдром на Гилен-Баре и че тези, които изпитват „силно главоболие, което не се облекчава с обикновени болкоуспокояващи или се влошава или се чувства по-лошо“, трябва да „търсят“ спешно медицински съвет. "


© Reuters / LEONHARD FOEGER 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 "Смърт по рецепта“ 27.08.2021 21:07

    https://www.youtube.com/watch?v=XAv_0mWSCqw „ “Смърт по рецепта“ е наистина интересен филм, който позволява на хората да разсъждават върху случващото се около тях. Темата на филма е от значение за всички - това е здравето. Този филм засяга всички, които търсят лекари в живота си. Трудно е да се изброят всички теми, засегнати в този филм, но ето някои от тях: тестване на ваксини върху деца. Най -любопитното е, че фармацевтичните компании, които сами разработват ваксини, провеждат клинични изпитвания на своите ваксини. Интересно, нали? В този филм участва и Галина Петровна Червонская - висококвалифициран специалист в областта на ваксинологията, вирусолог с дългогодишен опит.

  • 002 Anonimen 27.08.2021 15:54

    Тя не е имала известни здравословни проблеми... Глупости, жената е с проблемен тироид, видях я в дейли мейл, и по всяка вероятност с увреждане на сърцето. В Израел е масов леш от Pfizer, но нашите медии мълчат.Между 85 - 90% от човечеството и 97% в бг-то са с генетични и автоимунни заболявания, които е естествено в по-млада възраст да не са диагностицирани защото някои се развиват по-късно. Ковида и съответно ваксините са особено опасни също и за хора с херпесни вируси. Човешките херпесни вируси са 8, но опасни в комбинация с Ковид са Епщайн-бар, цитомегаловирус, херпес Зостер.С първите два можем да се заразим чрез целувка или дентални услуги, смята се, че 85% от човечееството е заразено. При слаба имунна система Епщайн-бар може да причини рак на стомаха, гърлото, на гърдата и пр.

  • 001 световен геноцид 27.08.2021 14:02

    До сега Астра Зенека щеше да е фалирала от изплащане на обещетения за смърт и инвалидизиране, ако носеха отговорност за отровата си наречена ваксина. Това важи и за всички останали, което неминуемо ще се разкрие не след дълго. Определените хора просто са уцелили десетката след добре обмислена схема - вирус, пандемия, тестове, ваксини, смърт, болести, лекарства....и всичко на едно място и в едни джобове!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни