Свързани новини

26.08.2021 18:00

САЩ са готови да помагат на военно ни министерство

Видян 1337 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Военният министър Георги Панайотов се е срещнал с шестима сенатори от Конгреса на САЩ начело със сенатор Ричард Шелби, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.


Панайотов е отбелязал, че изпълнението на дейностите от взаимен интерес допринася за изграждането на дългосрочно и ползотворно взаимодействие между отбранителните институции и въоръжените сили на България и САЩ, както на двустранна основа, така и в рамките на общите усилия за разширяване и засилване на способностите на НАТО.


Изразена е била признателност за подкрепата от САЩ за модернизацията и повишаването на оперативните способности на Българката армия, както и надежда, че САЩ ще увеличат помощта за българските въоръжени сили.


Сенатор Шелби е посочил последователната политика и постигнатия напредък в редица сфери на сътрудничеството с България в отбраната и е отбелязал готовността на американската страна да продължава да съдейства на Министерството на отбраната.


В разговора е било потвърдено желанието на двете страни да продължат да търсят възможности за надграждане и развитие на съвместните инициативи, включително в рамките на Стратегическия диалог между България и САЩ в сферата на отбраната.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 27.08.2021 04:48

    Най-голямата помощ, която Хамериканците могат да ни окажат, е да си вдигнат чукалата и военната техника и да се изнесат от страната ни.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне