Свързани новини

24.08.2021 20:00

ИТН: След Ива Митева за премиер може да пробват и със Снежанка. Няма да преговаряме за кабинет

Видян 3356 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ИТН няма да преговаря за кабинет с третия мандат. Това заявиха пред Фрог нюз хора от партията. „Каквото сме обещали, ще го спазим. Предложението Ива Митева да е премиер го приемаме като фитил. Пробват се дали номерът ще мине. Със същия успех може да поискат Снежанка и седемте джуджета“, уточниха от партията на Слави Трифонов.


Те допълниха, че никакви  разговори до този момент не са водени в тази посока - нито с ДБ, нито с ИБГНИ . „Държим на думата си“, обясниха от ИТН . Припомняме ви, че преди ден съпредседателят  на ДБ  Атанас Атанасов заяви, че шефът на парламента Ива Митева би била добро предложение за министър-председател. Днес същия рефрен публично  повтори и адв. Николай Хаджигенов  от ИБГНИ, което навежда на мисълта за добре съгласувани действия.



От ИТН  приемат подобни изказвания като сиренцето  в капана, на което трябва да се хване мишката. До петък ще стане ясно на коя политическа сила ще се падне третия и последен шанс за съставяне на кабинет. Изборът ще е на президента Румен Радев.  Очакванията са разнопосочни  – основно БСП  и ИБНИ .  И двете партии са убедени, че ако не привлекат ИТН  на масата за преговори, директно се отива на избори.


Преди няколко дни Слави Трифонов написа във Фейсбук: " Ние не получихме тяхната подкрепа и нашите жестове не бяха разбрани и бяха отхвърлени. У нашите евентуални партньори имаше, забележете - “усещането”, че в нашето предложение се вижда “дългата ръка на ДПС”. Сега при евентуален трети мандат, даден от президента на тях, тяхното “усещане за дългата ръка на ДПС” изчезна и те очакват нашата подкрепа. Магия. Явно в българската политика “дългите ръце” и “късите крака” се появяват и изчезват според “усещанията” на политиците. Като казвам “къси крака”, имам предвид българската поговорка, че “на лъжата краката са къси”.


Освен това и всички останали партии заявиха, че няма да подкрепят правителство на “Има такъв народ”, което означава, че “Има такъв народ” със своите 65 депутати вече е в опозиция. А останалите партии със своите 175 депутати вече са управляващи. Как ще се договарят те помежду си, вече е тяхна работа".


  Източник: frognews



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 25.08.2021 09:40

    "...Атанас Атанасов заяви, че шефът на парламента Ива Митева би била добро предложение за министър-председател. Днес същия рефрен публично повтори и адв. Николай Хаджигенов от ИБГНИ, което навежда на мисълта за добре съгласувани действия,"-когато имаш за цел да премахнеш една престъпна партия трябва да СЪГЛАСУВАШ действията си с другите искащи същото бе ГЛУПАК, сами ли ще махнете ГЕРБ или сте патерица на ГЕРБ, и защо когато някой е свестен трябва не трябва да бъде оценяван от другите по различен начин, за да не изглежда като СЪГЛАСУВАНОСТ, не е ли допустимо да има две еднакви мнения, И.Митева е от вашата партия, с твоето изказване ти ТЪПАКО я превръщаш в "пешка" недостойна за поста Мин.председател, а като цитираш постоянно фейсбук-чалгарят си какво казва само и единствено във фейсбук,доказваш истината, че сте "еднолична" партия целяща същата диктатура каквато налагаше ГЕРБ и изказването ти идва след нареждането зад кулисите, каквото не си признавате все още защото е рано, но го доказвате редовно с мълчанието си в НС и със закъснелите "отговори" на много въпроси ! Играете детската игричка "давай ми куклите, взимай си парцалите", Чалгаря бил казал, че не получили подкрепа, сега да не чакат от нас подкрепа, ГЕРБ са на същите принципи, "който не е с нас - е против нас" ! Политиката не е ШОУ бе чалгари, политиката не е игра на "ВРЪЩАНКА" а "маса" за разговори, мнения и ОБЩИ решения в името на Родина и народ, а не диктат и тоталитаризъм какъвто налагате, затова казвам, че България "скочи от трън /ГЕРБ/ на глог /ИТН/", как ще махнете ГЕРБ без общ СЪГЛАСУВАН план, без общи усилия, или изглежда ГЕРБ и ДПС са зад кулисите и вие им "свирите по свирката", защото аз това забелязвам ! Прибирайте се в "сектор Г" там ви е местото, политиката оставете на разумните, вие не сте от тях, вие сте просто едни чалгари в опит да продължат една политика на диктат !

  • 002 на снимката 25.08.2021 09:28

    Тошко африкански ми се вижда малко уморен-колко да е уморен, ами към 400г.

  • 001 Anonimen 25.08.2021 08:59

    Идиоти ! Тези са по-големи измисленяци и от ГЕРБ ! Да идват новите избори и измамници като ГЕРБ и ИТН да заминават на сметището ! Шайка диктатори чалгари, никога не трябва да допускаме повече чалга в политиката !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион