Свързани новини

24.08.2021 11:30

Г-20 ще проведе извънредна среща за Афганистан през септември

Видян 1120 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Държавите от Г-20 ще проведат извънредна среща на върха за кризата в Афганистан, съобщава италианският вестник Il Giornale, предаде Фокус.


Събитието ще бъде организирано през първата или третата седмица на месеца, за да не се припокрива със 76-ата сесия на Общото събрание на ООН, която също е насрочена за септември в Ню Йорк. Все още не е решено дали срещата на върха на Г-20 ще се проведе присъствено в Рим или чрез видеоконференция, отбелязва Il Giornale.


В момента Италия е председател на Г-20. На 19 август външният министър на страната Луиджи Ди Майо обяви подготовката за среща на върха, посветена на ситуаицията в Афганистан след завръщането на талибаните на власт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Чурулик Марийкин 24.08.2021 11:38

    Дочух, че са започнали да записват за доброволци, които ще възстановяват демокрацията в Афганистан. Големи опашки от евроатлантици имало на места, а Пасито едва успял да се уреди, имало много недоволни, че е използвал връзки за да се запише !!! Напоследък и соросоидите тук са по-малко, явно и те са сред чакащите !!! Но рефренът „Слава Американу, Слава Булгаристану, Героям слава“ както се вижда е неотменим !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.