Свързани новини

23.08.2021 19:08

К19 ваксината на Пфайзер получи пълно одобрение от здравните власти в САЩ

Видян 3312 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американската администрация по храните и лекарствата даде в понеделник пълно одобрение на ваксината Pfizer/BioNTech срещу Covid-19 за хора на възраст над 16 години.

Това е първата ваксина срещу коронавирус, напълно одобрена от FDA, и се очаква да отвори вратата за повече ваксинални мандати.

Ваксината Pfizer/BioNTech е разрешена за спешна употреба в САЩ от средата на декември за хора на възраст над 16 години. През май разрешението бе разширено за лица над 12 години.

От над 170 милиона души в САЩ, напълно ваксинирани срещу Covid-19, над 92 милиона са получили ваксината Pfizer/BioNTech.

Длъжностните лица обсъдиха как да се подготвят за разпространението, след като FDA предостави пълно одобрение, като се има предвид, че това ще бъде основна възможност за насърчаване на ваксинацията.

Сега пълното одобрение може да увеличи изискванията за ваксини и може да увеличи приема сред хора, които се колебаят.

По-рано генералният хирургът д-р Вивек Мърти коментира, че "за бизнеса и университетите, които са мислили да въведат изисквания за ваксини, за да създадат по-безопасни пространства за хората да работят и да учат ... този ход от FDA ще им помогне да продължат с тези планове".

"Одобрението на FDA за тази ваксина е крайъгълен камък, докато продължаваме да се борим с пандемията COVID-19. Въпреки че тази и други ваксини отговарят на строгите научни стандарти на FDA за разрешаване при спешна употреба, като


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 24.08.2021 11:16

    родителите на пловдивските студенти да качат на флашка видеата на тежко увредените от ваксини и да я занесат на ректорския съвет, тези 70 процента пловдивски преподаватели и лекари също да ги видят, а не само да правят реклами на отрови

  • 002 Anonimen 23.08.2021 23:44

    Вероятно защото успешно редуцира населението Just from Europe and the U.S., official government reporting systems list a total of 20,144 deaths and 2,644,488 adverse reactions following Pfizer's injections.

  • 001 Anonimen 23.08.2021 23:38

    веднага я разрешиха, защото вече е създадено движение Съпротива срещу ваксините и са започнали дела, прежалиха някой и друг милиард и си решиха въпроса, освен това доста се разчу , че болните са всъщност ваксинираните

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.