Свързани новини

23.08.2021 11:39

Бивш министър плаши със съд Антон Кутев

Видян 1259 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Бившият министър на МРРБ Николай Нанков заяви по БТВ , че ще заведе дело срещу говорителят на служебното правителство Антон Кутев за "манипулацията, че са подписвани финансово необезпечени договори за текущ ремонт и поддръжка на АМ „Хемус“, предаде frognews.bg.


„Платено е на „Автомагистрали“ по отношение на авансиране на дейностите между първи и девети участък. Под 35% са платените аванси. В големите обекти почти половината от разходите са свързани с подготвителните дейности, които предшестват строителния процес“, добави той.


„Ако имаше нещо незаконно по отношение на договорите и платените аванси, новото ръководство на МРРБ трябваше от първия ден да изискат обратно тези суми, сумите не са изчезнали, те са обезпечени. След това да прекратят договорите и да започнат отначало“, каза още депутатът.


По думите му финансово обезпечени договори в АПИ няма.


„Никога по времето на ГЕРБ е нямало неизплатени средства. Тези, които в момента управляват, трябва да намерят ресурс“, добави Нанков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.08.2021 12:37

    На ГЕРБ-крадците им остана само да заплашват, наглостта им е достигнала куполът на цирка който разиграват 12 години ! Това гнусно нещо Нанков което се возеше на задната седалка на джипката на тъпата Тиква сега прави режисирани опити да защити кражбите на шайката измамници от ГЕРБ, но защо никой не разследва най-големият измамник и крадец К.Ананиев, който в 5 корумпирани правителства участваше като министър или заместник министър на финансите, нима биха търпели измамниците ЧЕСТЕН финансист, ако този крадец не беше "факир" на финансовите измами кое корумпе би го търпяло ? К.Ананиев е в основата и главно действащо лице в кражбите на милиарди лева, той знае всичко за всички откраднати пари, защо никой не го разследва ? ИТН вече се уверих, че са сигурни подлоги на ГЕРБ и ДПС фактите излизат един след друг, а тези чалга-мишлета цял ден си играят на телефонисти в НС и не им пука какво обещаха на суверена който не слизаше от устата им когато трябваше да имитират загриженост към народа ! Въпреки, че съм заклет антикомунист, ще гласувам категорично за Мая и Хаджигенов, поне засега те единствени защитават позицията на народа, ако ще пък да е и лицемерно, а може и да не е !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец