Свързани новини

20.08.2021 11:38

Татяна Дончева допуска правителство на БСП, ДПС и ИТН

Видян 2024 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме" Татяна Дончева допуска правителство на БСП, ДПС и "Има такъв народ". В кулоарите на парламента Дончева заяви, че от представляваната от нея парламентарна група нямат претенции към датата на изборите и дали те ще се проведат 2 в 1 или в друго време, ако не се осъществи третият мандат, предаде БНР. В същото време Дончева потвърди, че групата ще води конструктивни преговори. На въпрос дали има шансове за третия мандат, Дончева отговори:


"Ще се постараем,  консолидирано, с други партии на промяната да удържим позицията. Ако се постигне третият мандат с една сглобка, за която смятам, че не е най-изключена - БСП, ДПС, ИТН, тогава - също".


Дончева остро разкритикува забавянето на актуализацията на бюджета, която според нея е "три листа" и не е необходимо да се обсъжда и гласува в рамките на три седмици:


"В същото време много са се разбързали да избират управител на БНБ. И това трябвало да стане в супер спешен порядък! Защо? Защото има парламент с висока обществена репутация? Защото можем да постигнем съгласие за някой авторитетен банкер, който е авторитетен за българските граждани, а не за някаква тяхна общност на мнозинството?".


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 алчни измекяри 20.08.2021 18:12

    Ще се окаже, че ИТН е с доста сложна задача от покровителите си и платците си, но не може да се крие и играе до безкрайност. Лъснаха истинските мотиви за пребиваването им в НС, жалко за изгубените надежди, излъганите избиратели, похарчените на халост много средства за скъпото им представление в 2 мандата, макар и рекордно кратки и осаферените престъпници след разкритията на служебния кабинет и Магнитски!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци