Свързани новини

16.08.2021 09:43

Провокатори имаше, но те никога не бяха арестувани. Бившите МВР министри изговориха много лъжи

Видян 3978 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Напълно логични са думите на бившите вътрешни министри. Както през годините - горят бушони, употребяват хората по най-грубия начин. Тогава изпитахме болката от ударите, сега изпитваме болка от това, че хората виждат какво се случи. Не е приятно да се гледат кадрите, но е по-добре така. Изговориха се много лъжи от бившите вътрешни министри. Според тях бити протестиращи няма, има само бити полицаи. Той (Младен Маринов - бел. ред.) каза нещо, но пунта-мара общо взето.

Това заяви пред бТВ Жоро Георгиев - един от битите на 10 юли 2020 г. от полицаи протестиращ, предаде OFFNews.bg. В петък Временната комисия за полицейското насилие показа видеозапис, на който се вижда как полицаи пребиват група протестиращи зад колоните на Министерския съвет.

    "Преди кадрите скандирахме, имаше обидни думи, но за протест е нещо нормално. Те трябва да са подготвени да издържат на такава елементарна случка - обидни думи. Полицаите влязоха в тълпата без предупреждение. На 2 септември с щитовете подготвяха хората, че може да има някаква акция. Тук нямаше такова нещо, а просто влязоха с ритници", допълни Георгиев.

Той добави, че първата битка оттогава е със заповедта за задържане, която е отпаднала, а следващата битка ще е да търси обезщетение. "Очаквам новата проверка в Министерството на вътрешните работи да не е същата като на Терзийски и Маринов", каза още Жоро Георгиев.

По думите му провокатори е имало, но те никога не са


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 17.08.2021 23:31

    Представяте ли си, ако на следващ протест действащите лица си разменят ролите, защото това желание се поражда при гледане на записа зад колоните?

  • 002 Anonimen 16.08.2021 15:39

    Ако така наритам комшията - едно че ще трябва да платя яко, отделно ще ме бътнат в затвора! А това са 'длъжностни лица' - има злоупотреба с власт - наказането трябва да е двойно!

  • 001 Anonimen 16.08.2021 11:23

    Та те са същите лъжци и престъпници като началника си Мутрата, който успешно прилага методи и схеми от миналия си мутренски живот. Съд и затвор и обещетения за жестоко малтретираните и по чудо оцеляли хора

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни