Свързани новини

15.08.2021 07:18

Ива Митева свика спешно НС за полицейското насилие

Видян 1743 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на парламента Ива Митева свика извънредно заседание на НС във вторник, на което бъде разискван скандалът с полицейското насилие над протестиращи и ще бъде изслушан вътрешният министър Бойко Рашков.

“С възмущение, болка и тревога гледах публикуваните кадри с насилието над протестиращите млади хора през лятото на 2020 г. Споделям това не само като председател на Народното събрание и  юрист, но и като гражданин, жена и майка”, се казва в изявление на Митева, публикувано на страницата на НС.

“Българският парламент, като еманация на волята на народа и гарант за върховенството на закона,  не може да остане настрана от показаното във видеоматериалите. С правото, дадено ми от Конституцията, ще свикам извънредно заседание на Народното събрание на 17 август 2021 г. (вторник) от 10.00 часа за изслушване на министъра на вътрешните работи за предприетите действия за установяване на лицата, превишили правомощията си, наложените наказания и взетите мерки за недопускане на подобни прояви”, пише тя.
Днес всички парламентарни сили без ГЕРБ и ДПС поискаха обективно разследване и наказания за полицаите, пребили мирно протестиращи граждани.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 кочина 15.08.2021 13:18

    Разлика между ГЕРБ и ИТН няма с изключение на това, че оригинала 12 г се оля от кражби и затъна в корупция и престъпления, а копието се стреми и то да намаже от каквото е останало и от това, което се очаква. И оригиналът и негово копие са еднакво токсични и вредни

  • 002 Anonimen 15.08.2021 11:10

    А вас от ГЕРБ ще ви запомним с БАНДИТИЗЪМ,НЕВЕЖЕСТВО и ПРОСТОТИЯ!!!

  • 001 Anonimen 15.08.2021 10:38

    Ива Митева от шайката на Дългия ще я запомним с геройски извоюването на високата си лична заплата и такава депутатска и никаква полезна работа. Срам е да си Председател на 2 парламента с по няколко дни живот, срам е да си депутат 2 мандата с по няколко дни депутатстване, засрамесе се и работете, а не мислете само за заплати и келепир, иначе си е откровен саботаж на държавата и обществото!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния