Свързани новини

05.08.2021 09:08

ИТН не приема преизчислението на пенсиите, предложено от служебния кабинет

Видян 8466 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ако правителството, предложено от (Има такъв народ (ИТН), бъде подкрепено и встъпи в длъжност, ще бъде предложена нова версия на актуализация на бюджета и ще бъде предложен нов вариант за преизчисляване на пенсиите", обяви пред БНТ проектофинансовият министър от партията и настоящ депутат Пламен Данаилов.


Така на практика от формацията на Станислав (Слави) Трифонов заявяват поредното си несъгласие с политиките на служебния кабинет и най-вече с тези, водени от сегашният финансов министър Асен Василев. Припомняме, че Василев вече предложи актуалзация на бюджета, а неговият колега Гълъб Донев - министър на труда и социалната политика, даде вариант за преизчисляване на пенсиите.


Според този проект - пенсиите ще се увеличат за всички пенсионери с повишаване на коефициента за трудов стаж. Тези пенсионери, които продължават с новите суми да са под прага на бедност, пък ще получават социална помощ. Именно с това не е съгласен Данаилов, който обяви, че това е много сложно, защото става дума за 400 000 души и че така увеличението на пенсиите щяло да се забави неимоверно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 измамници 06.08.2021 10:40

    Славуца и неговите сценаристи се оказаха поредните измамници на народната надежда с цел лично облагодетелстване чрез обслужване на задкулисието и престъпно забогателите олигарси и политици. Хем имат дефицит на компетенция хем винаги са на контра и против. Няма по-справедлив начин пенсиите да са обвързани с трудовия стаж и облагаемия доход. До сега хората работили десетки години бяха крадени без никакво притеснение от управляващите за сметка на неработили безделници или с минимален трудов стаж и захранващи маргинални общности с цел изборен електорат. Тези клоуни от ИТН трябва да разберат, че политиката не е шоу и премиер не може да става чрез кастинг като за балерини

  • 003 Anonimen 05.08.2021 19:09

    Ристьо Иванов и Мая са политически трупове,а ГЕРБ са приключени и това ще го докажат следващите избори!!

  • 002 Anonimen 2 05.08.2021 12:56

    Анонимен, много си прав! И аз се излъгах и гласувах за тези неграмотници, помислили се за велики, но втори път няма да повторя грешката си. А ако има умен народ и излезем на протест, аз ще съм първата там!

  • 001 Anonimen 05.08.2021 11:59

    Категорично се обявявам против ИТН и отчитам като фатална грешка, че гласувах за тях ! И те като ГЕРБ се помислиха за единствени можещи в политиката ! Отхвърлят всичко което служебният кабинет направи, това беше типично за ГЕРБ, днес стана типично за ИТН още преди да им е одобрен кабинетът ! Защо си мислят, че те са най-можещите и най-знаещите след като нищо нито са доказали, нито са направили, 12 г. ГЕРБ доказваха, че са некадърници, тези преди да вземат властта доказват, абсолютно същото, толкова са се надценили, че ги оприличавам на банални простаци и кретени ! Много рано се разбра, че ИТН е същата шайка като ГЕРБ, един вожд командори и никой не може да му се противопостави, разликата е само в образованието, единият е пожарникар тъп, другият е виеш и ръмжащ чакал помислил се за певец завършил цигулиране ! Тези мекерета ИТН, нито ще осъдят някой от ГЕРБ, нито ще направят нещо в политиката което да "зарадва" народа, чисти и просто са една нова "пръдня" омирисала НС ! Много съжалявам, че простата Банкянска Тиква ще познае за ИТН, че са само едни клоуни в политиката !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци