Свързани новини

03.08.2021 10:08

Какво точно е учил Пламен Николов?

Видян 7158 пъти | Коментари 10
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Какво всъщност е завършил кандидат-премиерът на "Има такъв народ" Пламен Николов ? Това се оказа въпрос с труден отговор заради неяснотите в биографията на неизвестния доскоро политик-дебютант, който взе мандат за съставяне на правителство от държавния глава в петък, пише Клуб Z.

Според биографията на Николов в сайта на ИТН той е "доктор по философия на правото, политиката и икономиката", като е учил в родния Софийски университет "Св. Климент Охридски" и в австрийския Universität Klagenfurt. В последната версия на биографията му там е отбелязано, че докторската му степен е взета именно в България.

Това обаче е в противоречие с личния му профил в бизнес-ориентираната социална мрежа LinkedIn. Там Николов е отбелязал само магистърската си степен в СУ ("История и философия на науката и технологията") и PhD в известния австрийски университет именно по "Философия на правото, политиката и икономиката".

Според информация в свободната енциклопедия Уикипедия, Пламен Николов е завършил магистратура по философия през 2000 г. със защитена дипломна работа на тема "Философската рефлексия и смяната на научните познавателни парадигми". Важно е да се отбележи, че статията за Николов в енциклопедията, която всеки може да редактира, е създадена от нулата и оформена готова на 26 юли, ден преди да бъде обявена кандидатурата му. А създателят на статията е анонимно IP, работило само по нея.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 поредните шменти-капели 04.08.2021 10:48

    Горкият шнорхел, щом е стигнал до кастинг в шоу да става политик, значи не ще да е кадърен за нещо на свободния пазар!!! И точно този беше сложен за премиер от измамилите по най-безскрупулен и циничен начин суверена шоумени

  • 009 Има Такъв Намкьор-ИТН 04.08.2021 07:24

    A от какво точно е болен Слави Трифонов, който ходи на една страна и винаги седи на стол пред хората.Не за друго питаме, ами щото все напоително, с менторски тон и смръщено лице ни поучава.

  • 008 Anonimen 03.08.2021 20:54

    До 007, пич дипломи в България се купуват, затова образованието ни не е признато на Запад, а се ходи 2 години там още в университет или училище,ако искаш да ти се приравни дипломата, същото е и с шофьорските книжки, докато не се проведе разследване в България книжката ти истинска ли е не получаваш такава от държавата в която пребиваваш, през това време шофираш със специално издаден фиш който важи 3 месеца ! Аз ако искам да изхарча едни пари ей сега мога да си купя диплома за каквото висше искам при това много редовна и заведена в архивите дори, с пари в България се постига и невъзможното !

  • 007 Anonimen 03.08.2021 17:25

    Пухлювци,човека си показа всички дипломи.Какво искате по вече?

  • 006 Anonimen 03.08.2021 14:44

    Такава специалност имало за по-лесно, това "завършил". Завършил е нещо като право и математика, а всъщност философия.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!