Свързани новини

02.08.2021 13:08

ИТН иска ново пренаписване на Плана за възстановяване

Видян 2579 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Планът за възстановяване и развитие, по който България очаква да получи поне 12,6 млрд. лв. от ЕС, ще бъде пренаписан отново за пети път, преди да бъде изпратен на ЕК за одобрение. Това планира партията Има такъв народ (ИТН), ако успее да състави правителство. Хората на Слави Трифонов не харесват и сегашния вариант, предложен от служебното правителство и вицепремиера Атанас Пеканов, а зам.-председателят на ИТН Филип Станев го определи като “много зле” пред БНР.


Две са основните теми в сегашния вариант на плана, които не се харесват на партията на Слави Трифонов.


В плана почти не е отделено внимание на възстановяването на туристическия бранш. Туристическият бранш е изцяло пренебрегнат, обяви депутатът от ИТН и потенциален министър в новото правителство Ивайло Кожухаров. Той бе и кандидат за поста министър на туризма в първия вариант на кабинет на ИТН, при който за премиер бе определен Николай Василев. Според Кожухаров България трябва да вземе пример от Хърватия и Гърция, в чиите планове туризмът е сериозно застъпен.


От партията на Трифонов не харесват и премахването от плана на проект за възстановяване на напоителната инфраструктура на стойност от 850 млн. лв., който е присъствал в първоначалния вариант, предложен от ГЕРБ. Според депутата Пламен Абровски той ще бъде прехвърлен към финансирането със заеми, а няма да е в частта за безвъзмездни средства, което било нечестно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 02.08.2021 14:13

    Ей ИТН, тъй като гласувах за вас два пъти в чужбина ми дължите обяснение защо тарторът ви Трифонов се крие като изгнаник във Фейсбук и от там коментира ситуации, че и лъже на всичко отгоре като набеждава партии които ще го подкрепят в измама, например, че е знаел от две седмици кого ще предложи за премиер ? От екрана на 7/8 разбирах и наблюдавах протеста, но нито веднъж не видях Трифонов там или някой сценарист, или пък кандидат депутат от ИТН, само екипът на телевизията ви беше редовно там, което не означава, че вие присъствате на протестите и не означава, че ги подкрепяте, подкрепата им се базира на присъствие не на отразяване ! Оправданията, че ако сте там ще означава, че "яхате протеста" е напълно смешно и лицемерно, защото както винаги "тръбите", че сте свободни, така имате право да присъствате където си искате и да изразявате заедно с народа желанията и исканията си, вие сте ЛИЦЕМЕРИ бе ИТН, вие сте и ДЕМАГОЗИ и днес се вижда как "ЯХАТЕ" протеста за сметка на хората които го създадоха и бяха там една година непрекъснато, а вие само с ТВ 7/8 за "снимки" и интервюта с протестиращи ! Дължите ми обяснение и защо копирате ГЕРБ като шайка зависима само от Тиквата, нима вие не доказвате, че сте шайка зависима само от мнението на Трифонов, защото от изказите на сценаристите ви и на Тошко точно това се разбира, че "вождът" ви Трифонов решава във Фейса кой ще става премиер и кои ще са в съставът на Правителството, защото този ваш вожд се дъни също както Банкянската Тиква като намеква много деликатно на моменти без да се усети, че той решава всичко в ИТН ? Искам да зная и защо постоянно декларирате, че надписът над входа на НС "съединението прави силата" ви ръководи партията, а "де факто" демонстрирате надменност и ДИКТАТУРА в поведението си на спечелили избори типично по герберски и забравяте за надписът който УЖ ви ръководи, не искате както се изразявате никой да ви се меси в съставяне на Правителство и сами да поемете отговорност, ами тогава защо ви е споразумение и преговори с другите партии за ЛИЦЕМЕРИЕ ли ? Вие сте измамници бе, копирахте до сега и приложихте всички "мурафети" на БКП ! Никога повече няма да получите моя и на семейството ми вот, видях достатъчно мерзост и наглост в поведението ви !

  • 001 шутове 02.08.2021 13:54

    Леле, тия са жива трагедия. Започнаха веднага с поръчките

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

лъв