Свързани новини

02.08.2021 10:08

Екостикерите на Кънев са дефектни, а взе за тях 6 млн. лв. напред

Видян 10458 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За масов брак на новите екостикери на автомобилите, за които червеният депутат Петър Кънев прибра 6 млн. лв. в аванс, алармират шофьори пред Nova. Зрители се оплакаха, че системата грешно определя в коя категория е превозното средство. Има и съмнения и проверки за манипулации в пунктовете за технически прегледи.


Близо 170 000 автомобила са минали техническия преглед за три седмици от въвеждането на екостикерите. 525 не са успели да преминат тестовете за вредни емисии у нас. Шофьори сигнализират, че са получили по-ниска екокатегория от предвидената по наредба. А от пунктове за прегледи контрират, че автоматизираната система на ДАИ определя грешни екокатегории. Започнали са проверки.


С въвеждането на екостикерите, в пунктовете за прегледи са длъжни да върнат всеки автомобил, който не отговаря на изискванията за екокатегорията си. Те са пет и са свързани с годината на производство. Така е трябвало да стане и при Андрей.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 02.08.2021 14:30

    ЗАЩО НЕ СЕ КОНСУЛТИРАХТЕ С DEKRA,А ПРАВИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА 6 МИЛИОНА?ПРОВЕРКИТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СА ОТ ПРОКУРАТУРАТА,А НЕ ОТ ИА-АА.В КОЯ ДЪРЖАВА ОТ Е.С.ИМА ТАКОВА БЕЗОБРАЗИЕ,ДА СЕ СЛАГАТ НА ПРЕДНОТО СТЪКЛО НА АВТОМОБИЛИТЕ ТАКИВА НЕНУЖНИ И ОПАСНИ ХАТИИ,КОИТО ОГРАНИЧАВАТ ВИДИМОСТА НА ВОДАЧА И ПРЕЧАТ НА СЕНЗОРИТЕ КОИТО СА МОНТИРАНИ НА ОГЛЕДАЛОТО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ.РЕШЕНИЕТО Е ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ,ИЛИ ПРОДАЙТЕ СТИКЕРИТЕ НА ДРУГА ДЪРЖАВА ОТ Е.С.

  • 001 Anonimen 02.08.2021 14:26

    тъмна черква,кьорав поп....646

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да ви се наложи да работите усилено

Днес може да ви се наложи да работите усилено и да се