Свързани новини

02.08.2021 10:08

Петър Илиев от ИТН е плагиатствал от доц. д-р Наталия Киселова

Видян 6769 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от кандидатите за премиер на "Има такъв народ", чието име бе споделено с другите политически сили в петък сутринта, и предишен кандидат за правен министър - д-р Петър Илиев - е плагиатствал десетки страници от своята колежка в Софийския университет доц. д-р Наталия Киселова, пише Клуб Z.


Това става ясно от разследване на групата "Правна лудост" в социалните мрежи, която е успяла да открие изтеглената от пазара книга на Илиев и я е сравнила с издадената тази година докторската работа на Киселова, написана през далечната вече 2008 г.


В крайна сметка мандатът за съставяне на правителство в петък бе взет от Пламен Николов - най-новият кандидат-премиер на "Има такъв народ", а в профила на лидера на партията Станислав Трифонов бе обявено, че това решение е взето още преди две седмици. Не стана ясно защо тогава от ИТН са обявили пред другите партии името на Илиев - нещо, потвърдено и публично от Николай Хаджигенов от ИБГНИ. Илиев обаче беше и по всяка вероятност все още е номинация на партията за правосъден министър.


Клуб Z установи от няколко независими източници, че освен двете издания, които цитира във всички свои биографии (на сайта на ИТН, на сайта на правната си кантора, на сайта на Софийския университет), Петър Илиев е автор и на трета книга  - "Компетенцията на Народното събрание”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 03.08.2021 21:42

    Още с номинацията на Николай Василев за премиер, Слави свърши, преди да е почнал. Не търсете сексуален привкус в тези мои думи.

  • 003 Anonimen 02.08.2021 17:07

    Не си спомням точно детайлите, но като че ли Слави Трифонов е съучастник в кражба на интелектуална собственост. Предполагам доста хора ще си спомнят случая с мелодията на "Лека нощ деца". Не помня дали беше по времето на "Ку ку", "Хъшове" или шоуто на Слави, когато същата беше ползвана (ачик краба) без разрешение от носителите на авторското право. Но и при трите формации С.Т. е бил сред вземащите решенията.

  • 002 Anonimen 02.08.2021 14:55

    ИТН никога не са обявявали Петър Илиев за кандидат премиер!!!!!А Хаджигенов като ви каже "Добър ден"трябва да гледате слънцето къде е!

  • 001 масоните се престъпници 02.08.2021 13:59

    Както са изродили ББР и не е работила за това, за което е била създадена така и масоните в България не са това, което са били. Сега са престъпници и крадци от държавата и народа и се закрилят и подкрепят по братски. Да се забрани масони да заемат висши държавни постове както е поголовно в момента и за това са несменяеми и вършет безнаказано безобразия и щети!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови